zondag 7 februari 2010

Scrapweekend: dag 2!

Hehehe, flauw van mij dat ik jullie heb laten wachten, hè? Maar hier komt het, hoor!

Dag 2 begon met een flinke lading sneeuw. We zagen ons tripje al in het water vallen... eh... sneeuw bedoel ik... We besloten om eerst maar rustig wakker te worden en om het ontbijtbuffet maar eens te gaan testen. Nou, die was al gauw akkoord verklaard hoor! Daarna toch een poging gewaagd om richting Doorn te komen en de conclusie was, dat er daar beter gestrooid werd dan in het noorden des lands... dat viel wel op! We zijn dus zonder al teveel problemen in Doorn gekomen, maar toen begon de moeilijkheid om daadwerkelijk uit de auto te komen. Nee, het was niet glad. Nee, het regende niet. Nee, er waren geen benoemenswaardige enge dingen aan de hand. Nee, Wesley was op de radio... De auto mocht onder geen beding verlaten worden, tot Wesley uitgesproken was!

Tot onze schrik was dit ons uitzicht op zaterdagochtend

Uiteindelijk... toch bij P&P aangekomen, alwaar we begroet werden door een wel érg vrolijke Truike en Papiermeisjes... Bleek dat Truike net terug was van de CHA in Amerika en dat de Meisjes dus net hun gloednieuwe pakketjes uitgedeeld kregen... Ik dacht nog om achteraan de rij te sluiten, maar besloot me toch maar te gedragen.... En dat viel niet mee trouwens, want ik had al 3 rondjes winkel gehad en nog amper wat in mijn mandje. Tja, dan word ik wat recalcitrant om zo maar te zeggen... Gelukkig bleek het later wat beter te gaan en nee, deze keer geen hartstilstand bij de kassa! Ik was zelfs de goedkoopste, goed hè?

Met de schatten bij ons, gingen we even wat drinken bij Plein 6, aan de overkant van P&P. Hier herkende de serveerster de tasjes al! "Ja, er komen wel meer dames met die tasjes die zo grijnzen!" Daar hebben we smakelijk om kunnen lachen!

Na Plein 6 moesten we alweer snel naar huis, want onze gast kon ieder moment arriveren! Spannend!! We kregen echter een smsje dat ze wat later kwam, wat Loes in staat stelde om heerlijk met Pris te kibbelen met de laptop op schoot: Pris kreeg een fotobewerkingscursus met de Apple. Alle hulde aan Pris, dat ze dat überhaupt probeert... En alle hulde dat ze haar zeer geliefde kopje koffie zomaar koud liet worden, hihi.

Kort daarna arriveerde onze gast. Heerlijk bijkletsen en een aperitiefje en genieten. Alle roddels van/over het scrapwereldje weer even heerlijk doorgenomen, zeg maar! Heerlijk. We gingen al snel aan tafel voor de kaasfondue, wederom verzorgd door Loes. Ik had eindelijk een medestander wat de olijven betreft: Onze gast bedankte ook voor de eer en hoefde dus ook geen olijven. Yes! Tijdens het eten zijn er geen rare dingen gebeurd. Tja, we kunnen ons best wel gedragen hoor... als het moet...

Onze speciale chocolaatjes. Hiervoor ging Loes op de noodrem toen we langs de warme bakker liepen. "Dit zijn perfecte scrapchocolaatjes!!" En ja, dat waren ze... en ze waren ook errug lekker...

Daarna gingen we snel alles afruimen en aan de scrap!! Want we hadden inmiddels alweer een vertraging van een uur, dus dat moest even ingehaald worden. We hadden een eerdere uitdaging al over de mail ontvangen en daar kwam nog een sketch bij. (voor de foto's van de layouts, verwijs ik even naar dit bericht) Onder het scrappen hebben we heerlijk zitten kletsen, maar ik heb gewoon bijna geen rare woorden gehoord.

Nou, DIT is nou onze mysteryguest!! Eh, nee grapje: It is I... zei de gek!

Nogmaals, wij kunnen ons best gedragen als het moet! We hebben zelfs zo zitten kletsen, dat ik bijna de M&M's vergat en dat we zo langzamerhand uitgedroogd raakten... Dus ik besloot iedereen van wat drinken te voorzien en mezelf nog een lekker glaasje wijn in te schenken... Nou.... lekker....? Ik nam een slok en ik denk: dit klopt niet. Zoveel wijn heb ik nog niet gehad, maar deze proeft echt heel raar! Hij rook ook verschrikkelijk! (en werkelijk, het was écht mijn eerste glas van die avond!.... na het eten althans hehehehe) Eerst de andere dames maar laten ruiken en wat bleek, hij had bij het koken van de kaasfondue op de aanrecht gestaan... en nu was de geur en smaak van de fondue erin getrokken... getsiederrie!! Bah bah bah!! Ik ben niet kieskeurig, maar dit ging mij zelfs te ver en besloot het maar bij water te laten...

Deze waren we bijna vergeten... Schandalig hè? Enige troost: Ze waren OP aan het einde van de avond. Ja, twee hele zakken waren OP! Twee!

Om een uur of 12 smeekte Pris of ze alsjeblieft naar bed mocht, maar dit mocht ze nog niet. We hadden namelijk nog een kadootje voor onze gast!

Hier kreeg onze gast de onwijs leuke kop en schotel met blauwe druifjes. Ze was er erg blij mee en wij vonden het ook zo'n leuk kado! Ook zo'n ontzettend leuk winkeltje hadden ze daar in Scherpenzeel zo ontzettend mooie... Eh... wat? OOooOO!!! De gast!!! Ja, natúúrlijk moest dat Ingrid zijn!!

Loes en ik hebben nog lekker met de gast.. Ingrid dus... nagekletst. Ze vertrok rond half 2 en Loes en ik lagen om een uur of 2 op bed... Zucht, wat een dag!

En ja, natuurlijk hebben jullie het allemaal goed geraden! Er kon er maar 1 de eerste zijn, alhoewel eerdere pogingen ook al goed waren, moet ik toch streng zijn. Alleen het antwoord in dit bericht mag ik laten gelden... En dus is Petra W. de winnares van de RAK!

Petra W., mail even je adres aan me door (Ilsevbeek@home.nl) en dan zorg ik dat er een leuke RAK naar je toe komt!

Ingrid, bij deze nogmaals héél hartelijk bedankt, dat je bij ons aan durfde te schuiven. We vonden het ontzettend gezellig en een hele eer ;-) Hopelijk tot gauw!


We hebben ook nog een dag 3, die zal ik ook binnenkort online gooien!

6 opmerkingen:

 1. SUUUUPER!! Wat leuk om te lezen weer zeg! En die Guest... kon niet missen he?! ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verhaal en de gast is een erg leuke.
  Jullie hebben heel veel pret gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk verhaal en die gast dat kon niet missen.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het echt superleuk dat ik bij jullie crop mocht zijn. Ik heb genoten!! En de verslagen van jullie crops zijn precies zoals het er aan toe gaat. Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid, de heerlijke kaasfondue, M&Ms, chocolaatjes, het cadeau en vooral ook de gezelligheid. Wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar. ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk verhaal is het weer geworden. Heb van het eerste tot het laatste woord genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ;-)) Ik wist het die handjes herken ik overal !! Het is dan ook een toppertje en een lieve meid ( Ingrid dus)

  Mijn mailadres komt eraan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen