dinsdag 2 februari 2010

De februari-look

Jaaa, even een nieuw jasje aan gedaan, zo tussendoor. Het is bijna Valentijn en, of je er nu aan mee doet of niet, het staat toch wel erg knus...

Ik ben druk bezig tijd te verzamelen om lange cropverhalen te maken over afgelopen weekend... maar ja, die tijd verkopen ze nog altijd niet (echt, als ik het voor elkaar zou krijgen zou ik er patent op leggen en dan zou ik binnen 1 dag schatrijk zijn...), maar ik hoop ze toch wel vóór het einde van deze week erop te hebben!

Ondertussen genieten we maar van het mooie weer (NOT!!) en gaan de scrapkriebels nog waanzinnig rond hier, na afgelopen weekend. Maar eerst moeten er foto's besteld worden! Ja, je raadt het al: zodra ik tijd heb....

Geniet vooral van elkaar, zo vlak voor Valentijn... (en dan voornamelijk lekker warm binnen, bij de kachel, onder een dekentje of vul zelf maar in... zolang het maar warm en droog is hahaha!)

4 opmerkingen:

 1. he ilse dat heb je echt weer super gedaan!
  ik ben zo blij dat ik jou heb : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bloglook = helemaal goed!
  Ben benieuwd naar het verhaahaaaaaal!! :-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave nieuwe look! En mooie quote ook in de blog header. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal van jullie crop.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, ik heb niet veel met Valentijn alleen ik maak nu ook stapels kaarten ermee, geen idee naar wie ik die allemaal moet versturen hihi. Ik ben ook zo blij dat ik de foto's thuis uit print, nooit wachten, ik hoop dat je nieuwe foto's snel binnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen