woensdag 10 februari 2010

friends.....


Deze lo heb ik gemaakt met de foto's die zijn genomen de bewuste zondag middag : )
Ja Ilse geduld is een schone zaak!

Misschien leuk om te weten hoe ik Ilse heb leren kennen...
Een paar jaar terug had ik heel erg last van mijn schouder/nek en haar moeder kwam toen via de bedrijfsverzorging bij ons thuis helpen. Door omstandigheden moest ze stoppen met werken en zat ik zonder hulp.....
Ilse had in die tijd geen werk en haar moeder wist dat ik nog steeds geen nieuwe hulp had en zo is het balletje gaan rollen en was Ilse hier bij ons thuis
Zo had ze het ook vaak over scrappen en ik had zo iets van wat is dat dan hoe ziet dat er uit ect
De volgende keer kwam ze eraan met een mini album van Anne die ze voor haar moeder aan het maken was ik (was al vrij snel verkocht : )
Ilse kreeg weer werk en zat ik weer zonder..........
Het contact is altijd gebleven en nu zijn we dus een weekend weg geweest samen (ook met Priscilla)
Vrijdag wordt ik 40 en heb ik een feestje thuis voor alle lieve mensen om mij heen, en een ding stond voor mij vast Ilse en Guido horen daar ook bij!
vandaar dus ook de titel friends

Leuk dat je weer langs kwam : )

Loes

5 opmerkingen:

 1. Het is een prachtige lo, en een leuke spontane foto, leuk om te lezen hoe je Ilse hebt leren kennen en aan het scrappen bent geraakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verhaal, mooie layout, mooie vriendschap: helemaal goed dus! Alvast een hele fijne 40e verjaardag MET je vriendin Ilse dus!
  X Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie lay out. Die bezegeld jullie vriendschap.

  Groetjes,
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige lay-out over een mooie vriendschap. Ik heb jullie vriendschap voor 1 avondje van dichtbij mogen meemaken en dat was genieten. Jullie zijn mooie en lieve meiden.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige layout, leuk om te lezen hoe jullie vriendschap is ontstaan. Zo zie je maar je weet nooit waar en wanneer je weer nieuwe vrienden maakt.

  BeantwoordenVerwijderen