dinsdag 9 februari 2010

Scrapweekend: dag 3!

En toen was het alweer de laatste dag... snif snif... Na zo'n succesvolle avond was het heerlijk nagenieten in de vroege morgen, voor we naar het ontbijtbuffet vertrokken. Weer heerlijk ontbeten en daarna ons blog bijgewerkt. Tot onze stomme verbazing stond er een bericht op die wij niet geplaatst hadden. Huh??!! Blijkt maar weer dat Bert toch nog altijd een lieverd is, hij had namelijk een bericht voor ons geplaatst... Zo lief!

Dat werd in ieder geval met een wat vrolijker gevoel het huisje opruimen... Gelukkig was dat zo gepiept (scrapspul was al grotendeels opgeruimd, gelukkig hihi) en heeft Loes zelfs nog tijd gezien er een stofzuiger doorheen te jagen. Dat was op zich niet nodig geweest, ware het niet dat Pris de avond ervoor op den duur maar besloot alle rommel op de grond te gooien. Tja, er was inderdaad geen plek meer op tafel!

Over zaterdagavond gesproken: dit is de layout die Ingrid gemaakt heeft, met dezelfde uitdaging en sketch. Hij is écht supercute!! (mooie letters ook weer van JBS... Hebbuh...)

Afijn, het zonnetje scheen, de lucht was blauw, geen teletubbie te zien en dus gingen wij naar buiten voor onze fotoshoot. Die hadden we ons nog beloofd namelijk! Het was prachtig weer, alhoewel het soms lastig was om tegen de zon in te kijken. Het zijn toch erg mooie foto's geworden, die ik hier later wel zal showen (ik heb ze namelijk zelf niet, ze staan op Loes haar toestel en Pris haar laptop... iets doe ik fout... hahaha).

Na de fotoshoot een heerlijk bakkie thee en koffie om weer warm te worden, mét een stukje gebak om het weekend feestelijk af te sluiten! Loes wilde daarna nog even haar microlens/stand/ding testen en ging dus weer naar buiten. Pris en ik hebben bedankt voor de eer en zijn lekker op de bank blijven hangen, terwijl we wachtten op de afwasmachine en onze voeten heel langzaam weer droog werden. Zodra de afwasmachine klaar was, was iedereen zover om te vertrekken en dus gingen wij rond een uur of half 3 weer op pad.

Bij Assen zijn we Van der Valk nog even ingedoken en het weekend wéér feestelijk af te sluiten met een heerlijke maaltijd (wij houden ervan om dingen goed af te sluiten zeg maar haha). Die maaltijd was inderdaad heerlijk, alleen jammer van al die verschillende gezichten aan tafel. We hebben wel 9 verschillende gezichten geteld. De één kwam voor drinken, de ander of alles goed was, weer een ander voor voorgerecht, weer een ander voor opnemen hoofdgerecht en ga zo maar door. Op den duur zeiden we er wat van, maar volgens mij werd dat niet begrepen (terwijl we toch duidelijk zeiden dat het niet positief bedoeld was...). Daarna vond 1 van die gezichten het nodig om allerlei vreemde opmerkingen te gaan plaatsen, wat ERG jammer was van onze laatste gang. Gelukkig zijn wij de beroerdsten niet en hebben hardop aan tafel erover gepraat, wat deze keer wél begrepen werd door de bediening. Daarna was hij namelijk poeslief...

Terwijl we zaten te eten, begon het buiten echt enorm te sneeuwen. Dus wij knepen hem een beetje voor het laatste beetje reizen wat we nog tegoed hadden. Gelukkig was de sneeuwval wat minder tegen de tijd dat wij gingen rijden en waren we zo bij mij thuis. Daar zat manlief te lachen op de bank, want er kwamen in ene 3 dames kwebbelend en lachend en stuntend met tassen binnen. Zoonlief was nét op bed gebracht, maar ja... die moest mama nog even zien natuurlijk. Dus zodra de dames weer weg waren, heb ik nog heerlijk met zoon en dochter kunnen knuffelen en dát was helemáál een topafsluiter van het heerlijke weekend weg.

Volgend jaar gaan we weer!!

Laat ik jullie achter met nog 2 kaartjes die we hebben gemaakt. Dit kaartje heeft Pris op zaterdagavond nog weten te knutselen (ze ging als een speer!). Ze had namelijk vrijdagavond al een meisjeskaart gemaakt, maar ja... stel je voor dat het tóch besloten had een jongetje te zijn! Het is wederom een easelcard geworden met superstoer papier (ik heb gewoon een zwak voor sterren...)


En ik had het weekend tussendoor nog tijd om de laatste steken van mijn kaartje voor mijn mannetje af te maken. Alhoewel we eigenlijk niks doen voor Valentijnsdag, krijgt hij toch altijd een kaartje. Kaartje heeft ook lichtblauwe hartjes, maar die kleur valt een beetje weg op de foto...

5 opmerkingen:

 1. Wat een enorm leuk weekend hebben jullie gehad en ook nog productief. En niets leukers dan het weekend ook goed af sluiten;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een TOP-weekend! Ik vind je valentijnskaartje helemaal leuk, heb je de hartjes helemaal zelf zitten borduren?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo te lezen een top weekend .De kaartjes zijn ook super gaaf geworden.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt allemaal als een jaloersmakend geweldig weekend! Een de scrapresultaten mogen er ook zijn. Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat klinkt als een geweldig weekend. En ik mis alleen nog een foto van jullie aankopen.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen