donderdag 7 januari 2010

Ik verdien slaag...

Werkelijk... Niets meer en niets minder. Ik verdien gewoon een "pak veur den derriere". O wat moet ik me schamen en ooooo wat doe ik dat ook!! Schandalig is mijn gedrag wel te noemen!! Enorm rare tijd gehad natuurlijk met die feestdagen. Geen rust in de kont en al helemaal niet in de kop om even te zitten en de boel eindelijk eens te verwerken...

Zo, genoeg zelfbeklag. Nu zorgen dat ik het goed maak met jullie allemaal! En dus heel rap over tot de orde van de dag. Ik heb erg veel redenen om mij diep te schamen en ik zal ze allemaal voor jullie uittellen.

Reden 1: We hebben héél lang geleden een enorm gezellige crop gehad en ik heb daarover nog niks laten horen en nog niks laten zien.

Reden 2: Ik ben gewoon mijn aantekeningen van die crop kwijt! Ik wéét dat er nu direct 2 dames een gat in de lucht springen... Ja, we weten allemaal wie dat zijn... Maar ik baal er enorm van! Ik weet er namelijk niet zo heel erg veel meer van...

Reden 3: Omdat ik er dus niet zo heel erg veel meer van weet, wordt het verslag dus niet zo uitgebreid als dat jullie gewend zijn. De details missen, zeg maar. En dat is nou juist het leuke... Want we zijn nu zó gewend te lezen wie wanneer en hoe de fout in is gegaan, dat het gewoon een straf is om nu zonder de sappige details te moeten doen!

Maar goed, wat moet, dat moet. Wat ik me nog wél weet te herinneren is, dat er een paar keer dat leuke-laat-me-het-vooral-niet-uit-de-monden-van-mijn-kinderen-horen-woord gevallen is. En niet eens allemaal door ons, maar zelfs 1 keer door Bert (die van Loes, remember?)! Ja, geen wonder dat die bij mij is blijven hangen, want dat is toch wel een unicum hoor!

O ja, reden 4 om mij diep te schamen: Ik had namelijk de uitdaging van de laatste crop verzonnen: jaren 70! We "moesten" (we moeten niks, maar worden onder dwang verzocht, zeg maar...) ons laten inspireren door de jaren 70. Ik heb eigenlijk niks over layouts gezegd, maar wat keken de dames zuur, toen ik zei dat ik die avond geen layout ging maken, maar een pot om snoep in kado te doen. Ik verwijs weer even terug naar het Pietenbezoek op 5 december jl. Voor 1 Piet had ik de pot al klaar... en voor de tweede Piet nu dus ook... *grin*

Om in ieder geval iets van mijn schuld in te lossen, laat ik nu onze werkstukken zien. Sommige moet je even bij slikken (nee Pris, je lijkt écht niet op je moeder!!) maar ze zijn gewoon té leuk!!

De layout van Pris


De layout van Loes


En mijn (nou ja, voor iemand anders dus...) potje

Ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven. Voor deze ene keer?! De volgende keer ga ik extra mijn best doen en wordt het een extra lang verslag... En dat kan ook makkelijk, als ook Loes niet naar boven kan lopen voor haar spulletjes...

(Je snapt, dit was een hint. We zijn iets van plan, namelijk. Maar wat? Dat is nog even afwachten...)

Verder speuren we het internet af naar alle nieuwe CHA sneakpeeks die nu het internet op spoelen. Heerlijk om al dat nieuwe spul te bekijken en alvast wat favorieten uit te zoeken. Mijn favoriet tot nu toe moet toch wel My Little Shoebox zijn! En ik heb prachtige bloemen en swirls van Prima gezien.... En ook Jillibean Soup heeft een leuke eerste lijn laten zien... ooooo dames, dat wordt een mooi seizoen weer voor ons!! Hebben jullie al favorieten gespot? Laat vooral even een linkje achter... dan kunnen we zien waar we voor moeten waken (en waar we voor moeten sparen!!).

Tot gauw...

3 opmerkingen:

  1. het mag dan misschien niet zo een uitgebreid verslag van de avond zijn maar ik heb het een heerlijk stuk gevonden om te lezen. Ik vind de drie lootjes (nou ja twee en een potje) ontzettend leuk en echt jaren 70tig. Ik weet dus niet of Priscilla op haar moeder lijkt maar wat een prachtige foto van haar moeder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is altijd leuk om jouw verhalen te lezen ook als het verslag minder lang is, de lootjes zijn leuk, en dat potje ook hoor, echt de kleuren uit die tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook dit keer weer genoten van je verslag van de cropavond, pas als je niet meer gaat schrijven word het tijd dat je je gaat schamen, haha. Leuke challenge ook weer en de resultaten zien er weer heel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen