vrijdag 29 januari 2010

Het is bijna zover...

Over krap anderhalf uur word ik opgehaald door Loes, om vervolgens door te reizen (met kleine omweg) naar de provincie Utrecht... We gaan vanavond heerlijk eten en croppen en gaan morgen gewoon verder! We zitten namelijk een weekend in een heuse scraploft (lees: Landalhuisje *grin*) en gaan heerlijk eten, scrappen, kletsen en vooral lol trappen en laat slapen. Morgen staat een heerlijk tripje op het vooruitzicht: winkelen bij Paper&Pictures!! *jubel* Dus als je morgen denkt rustig daar te gaan winkelen, moet ik je teleurstellen. Het kan namelijk zo zijn dat je ons tegen komt!! Zo ja, spreek ons alsjeblief aan (als je durft...), want dat vinden we reuze gezellig! (weet dus wel dat, als wij jóú spotten, de kans erg groot is dat je hier op het blog voorbij komt hehehehe)

Morgenavond wordt het helemaal bijzonder. Dan hebben wij een erg leuke prijsvraag: Guess the guest! Jawel, wij krijgen iemand bij ons aan tafel, die het aan durft om een avond in ons gezelschap te vertoeven. Aan jullie morgen te raden wie dat is!

Dus ik zou zeggen, hoe dit blog de komende dagen in de gaten, want er is een internetverbinding en er gaan fototoestellen (en notitieblokken *evil grin*) mee!!

Wij gaan in ieder geval heel erg genieten en lol hebben en hopen dat we jullie een beetje mee kunnen laten genieten!

5 opmerkingen:

 1. Nou, superleuk hoor! Ik ben benieuwd!!
  Veel shopplezier!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een paar dagen jullie blog niet gevolgd en blijkbaar heb ik het een en ander gemist. Wat leuk dat jullie erop uit gaan. Dat belooft wat. Iedereen die morgen bij P&P is, is dus gewaarschuwd. Ik vond het in eerste instantie jammer dat ik morgen niet kan om de nieuwste papiertjes op te halen, maar nu moet ik daar misschien wel blij om zijn....haha. Ik ben heel benieuwd naar jullie avontuur, maar dat kunnen we waarschijnlijk volgende week wel hier lezen. Ben benieuwd of er van scrappen iets terecht komt, maar ook dat zien we waarschijnlijk wel. Veel plezier met z'n drietjes!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier in en om Doorn, ik lees lekker mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo...en ik ben jaloers!!! Gaaf dames om je zo een weekendje op te sluiten!!
  Ik wilde eigenlijk raden dat Ingrid jullie mistery guest zou zijn, maar gezien haar reactie...dus niet! Dan zeg ik...Heleen (Verkerk)?

  Be blessed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil jullie veel plezier wensen maar ik weet zeker dat dat gaat lukken. Een gokjenaar jullie mistery guest: denk dat die begint met een P tja ehhhhhh dan denk ik aan twee namen Petra of Peter. Nou zijn dat twee gokjes dus ik haal er weer een weg en laat over Peter??

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen