dinsdag 13 oktober 2009

Pris!! Dit is JOUW grote moment!!

Mag ik even uw onverdeelde aandacht? Ik ben van plan om dé tas van Pris te laten zien. En ik vraag om uw onverdeelde aandacht, omdat ik vind dat dit tasje dat wel verdiend heeft. Niet omdat ik mailbommen ontvang, met de vraag of ik het tasje nu eindelijk eens ga publiceren. Omdat een zeker iemand daar op zou wachten. Nee, ik doe dit écht niet omdat Pris zo aan het zeuren is...

Dus, without further gezeur, hier dan het tasje van Pris!....... eindelijk.
Nou mevrouw Pris. Tevreden over uw publicatie? Uw grote moment? This is it!

Ps. Dit alles is natuurlijk geschreven met het tikkeltje sarcasme wat jullie inmiddels van mij gewend zijn. Ik vind het tasje echt héél erg leuk met dat rood op dat kraft en ik geniet er gewoon van om Pris een beetje te plagen. Dus geen bezorgde e-mailtjes of reacties van (v)echtgenoten... Hahahaha! (alhoewel het wel erg leuk is, als de mannen zich ermee gaan bemoeien, vinden jullie ook niet? hihihihi)

4 opmerkingen:

 1. Jij en sarcasme??? grapje! Ik zie jullie daar al helemaal zitten! Mooie tas ben ook op zoek naar zo'n ding, maar kan 'm nog niet vinden, erg mooi papier heeft Pris gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, Pris had natuurlijk wel een beetje gelijk...deze tas is zeker publicatie waard! (Maar niet teveel macht uit handen geven Ilse!)
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahaha, geweldig! en gelukkig kent pris je genoeg he! blijft een feit dat het een hartstikke gaaf tasje is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg Ilse, doe je wel een beetje aardig tegen mijn vrouw? Je wilde toch ook nog kaasfondujen?

  BeantwoordenVerwijderen