zaterdag 24 oktober 2009

De Ardennen

Hier zijn we weer, na een heerlijke midweek in de Ardennen! En ja, dat was meteen de reden dat ik wat minder zou scrappen de afgelopen week en niet de kinderen natuurlijk ;-) (alhoewel ik de uitdaging van 5 minuten per kaart wel een hele leuke vond, maar zelfs voor mij niet haalbaar haha!)

Afijn, wij zijn dus met het gezin er even heerlijk tussenuit geknepen en zaten een paar dagen tussen Stavelot en Trois-Ponts. Mijn man was hier al eerder geweest en wilde graag nog eens terug. Hij is enorm geïnteresseerd in alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft en hier is heel erg veel gebeurd in die tijd. Sommige plaatsen waren dan ook heel indrukwekkend om te bezoeken. Heb niet heel veel foto's van de omgeving kunnen maken, omdat we heel veel rondgereden hebben in de auto, maar hier toch een kleine impressie.
Uiteraard hoop ik de komende week weer te scrappen, dus tot gauw!

6 opmerkingen:

 1. Ik herken wel een paar plaatjes!
  Indrukweekend is het daar. Mooie foto's heb je gemaakt, leuk herstfoto ook van de kids. Kan jij geen kaartjes maken in 5 minuten?? ow ik dacht dat juist jij dat wel kon;)
  Jullie hebben het leuk gehad dat is wel te zien en te lezen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan de foto's te zien zaten jullie in een prachtige omgeving. Het weer lijkt ook wel meegewerkt te hebben. Klinkt als een goede vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, zeer scrapbaar lijkt me (ja, dat is een hint...).
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meiden er staat weer iets op mijn blog, haha jullie antwoorden zijn zo leuk;);)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige foto's en zoals Floortje zegt.... heel scrapbaar. Dus kom maar op met een lay-out.

  BeantwoordenVerwijderen