vrijdag 16 oktober 2009

Hello you!

Het is vrijdagavond en dat betekent dat het voor velen weer weekend is! Heerlijk een paar dagen vrij van alle zakelijke beslommeringen en tijd voor jezelf! Hier is het zelfs helemaal lekker, want hier is de herfstvakantie begonnen! Hopelijk hebben we er een beetje droog weer bij...

De komende week zal er (van mijn kant althans) weinig scrapperigs komen, met twee kleine kids fulltime om me heen, maar ik laat jullie in ieder geval achter met de laatste layout die ik gemaakt heb. Deze heb ik gemaakt met het MME ohlala for him en ik heb een oudere foto van Tim gebruikt. Journaling is niet helemaal duidelijk, geloof ik, maar het gaat er in ieder geval om dat Tim, zodra hij zich vrijer kon bewegen door lopen, eindelijk wat minder gefrustreerd was en toverde zichzelf om in het vrolijke ventje wat het nu nog steeds is. Wow. Dat noem ik pas een lange zin! Hahaha! Hoop dat jullie hem een beetje kunnen volgen... De layout is trouwens gebaseerd op een layout uit de éénnalaatste Scrapbook Magazine.


Ik wens jullie allemaal een héél fijn weekend en, eventueel, een heerlijke vakantie!

6 opmerkingen:

 1. wauw......
  super deze is echt mooi!!!!
  een heel hoog kwijl gehalte........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en superschattig!

  Jullie ook een hele fijne herfstvakantie!!
  (al heb ik het niet..maar kan wel relaxter naar mijn werk fietsen omdat ik niet links en rechts wordt omver gereden door scholieren die niet kijken bij het voorsorteren etc!!!!!!)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende lo en een enorm mooie fote, veel plezier deze week, en misschien kan je toch nog iets scrappen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie LO, Ilse!! Met 2 kleine kids wordt het turbo scrappen; in 5 minuten een 10x10 kaartje in elkaar schuiven.... Succes!!! ;-)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow, ubergave lo!!! prachtig gemaakt met die details zo! fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enorm gave lay-out is dit geworden zeg. Echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen