zaterdag 10 oktober 2009

En alweer een crop voorbij...

Het gaat zo hard, hè? Voor je het weet, zit je alweer aan de crop! En zo was het gevoel dus, afgelopen woensdagavond. Na een wat drukke en hectische dag, schoven we bij Loes aan de keukentafel, om eerst ons hart te luchten, frustraties te uiten en daarna weer vreselijk te lachen. Allemaal onder het genot van een heerlijk kopje thee en diverse lekkernijen. (remind me om de AH in Uithuizen aan te klagen, ze hadden gewoon géén -ik herhaal GÉÉN- blauwe M&Ms!! Schande!!)

Hierna probeerde Loes onze kennis van vreemde talen te toetsen, door ons het nieuwe Tilda Kerstboek onder de neus te schuiven. Dit boek is er namelijk alleen nog in het Noors... Maar dat deerde ons niet, de afbeeldingen spraken alweer voor zich en wéér werd de wens geuit om een keer een crop met stof te gaan doen. Dit gaat ook zéker een keer gebeuren hoor! Maar wanneer? We hebben nog zo vreselijk veel wilde plannen! Hierover later meer...

Ondertussen werd er een begin gemaakt met de uitdaging van vandaag. We gingen die vreselijk leuke, papieren tasjes beplakken, die je tegenwoordig overal ziet. Eindelijk maar toch! Dit tasje moesten we maken met een tag, om iemand (anders dan jezelf dus!) op te vrolijken. Loes had zich deze keer iets minder goed voorbereid dan anders... ze kwam zelfs vanavond met de conclusie dat ze misschien toch wel een beetje chaotisch is... Can you say: Understatement??!! Precies... Daar waren Pris en ik al wel een tijdje achter, haha! Terwijl Loes 20 keer de trap op en neer ging om haar spullen te halen (denk daarbij dus heel veel aan "o ja... die ben ik vergeten" en "o die moest ik ook nog hebben" en "o dat heb ik dus boven laten liggen...) verzorgde Pris ons uitstekend met allerlei drinken en snackerij. Pris is iedere keer de pineut om koffie te zetten enzo, maar het moet gezegd, ze doet het nou eenmaal als de beste! Dus ook al voelt ze zichzelf er een beetje sip bij, we moeten de goede dingen niet veranderen!

Loes is inmiddels gaan zitten en vreselijk irritant op dreef! Echt, hoe doet ze het toch? Ze begint altijd vreselijk chaotisch, maar voor je het weet, leunt ze met een vreselijk tevreden grijns naar achteren en spreekt de woorden "Zo, dat moet hem wel zijn zo!" grommmm.... Het tasje was dus binnen een mum van tijd klaar, dus kon ze verder aan de tag die er nog aan moest. Maar voor je het woord "Kut!" kon roepen (daarover straks meer...) had ze die ook alweer af! Maar bij de kaart die ze erbij had bedacht, ging het allemaal wat langzamer en moest Pris even assisteren door het zoeken naar knopen. Vijf maar liefst! Dit deed Pris natuurlijk heel gewillig.... zo is ze nou eenmaal. Ik dacht dat ik daar ook wel even misbruik van kon maken. Ik had namelijk ook een knoop nodig, 1 grote knoop. Maar Pris vertikte dit gewoon! Hierover is het laatste woord nog niet gesproken!

Loes vond het ondertussen nodig om haar map te slopen, waar ze haar clearstamps in bewaart. Hint Loes, je hebt gewoon teveel stempels! Maar hebberd als ze is, ze wil niks weggeven, hè? Bieden wij ons aan, om haar lasten wat te verlagen, is het nóg niet goed! Maar goed, Pris was zich niet zo bewust van het feit dat de map stuk ging, want ondertussen werden we belaagd door halfnaakte jongemannen (ja ook Bert valt nog onder die categorie hoor!) die door de keuken sjouwden en onze pepernoten pikten. Ja, een mens moet prioriteiten stellen, wat aandacht betreft! En Pris kan gewoon niet meerdere dingen tegelijk, dat bleek al heel snel!

Maar enfin. Op de één of andere manier is alles tóch weer helemaal goed gekomen en hebben we allemaal een tasje af (Ja, Loes moest weer overdrijven, maar het is haar gauw vergeven als je de foto's ziet...). Speaking of... De foto's van Pris heb ik nog niet gekregen. Ik wilde haar nog een briefje meegeven, dat ze donderdag foto's moest maken van haar tasje en die aan mij moest mailen. Maar neeeeeeee, dat was niet nodig en dat kon ze nog wel onthouden! Mjah... Ik heb dus nog altijd geen foto's van het tasje van Pris! Volgende keer dus toch maar het briefje in de tas stoppen, of niet soms? Hmmmmmm???

Hier is het tasje van Loes, samen met de tag, kaart, lekkernijen die erin komen..... ja, zoals ik al zei, ze moest weer overdrijven hoor, haha!

(Maar wat zijn ze allemaal mooi, hè? .... zwijmel...)

En hier is mijn tas, met uiteraard nog meer Jillibean Soup. Het blijft leuk!

Nou ja, zoals gezegd: foto's van het tasje van Pris volgen nog.... hoop ik... ;-)

PS de volgende crop gaan we "vuile woorden" tellen, want die kunnen soms echt vreselijk over tafel vliegen! Ben benieuwd, haha!!

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig verhaal weer, en schitterende creaties. Allebei meiden! Ze zijn top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn reactie,Bert dus....
  (voor alle duidelijkheid man van Loes)

  dat blote valt wel mee,had zelfs voor de zekerheid nog een handdoek over mijn underware geslagen...
  stel je voor dat je er niks onderaan hebt en je handdoek valt..
  maar jullie gegil en blozende koppen , daar geniet ik wel van.

  het is telkens een ware happening als het weer crop avond is
  de decibellen zijn te hoog maar ja wat maakt het uit, we wonen in de middle of knowhere en alleen de koeien zijn wat onrustig
  maar ja alles went zelfs voor koeien..

  verder is het een waar succes ,aan het einde van de avond zie ik telkens vrouwen, met een vervult voldane uitdrukking op het gelaat ..
  wat wens je je als man nog meer

  big hug for the lady's.

  Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tasjes dames!
  Enne....Woeste Hoeve taferelen? En dan toch nog zulke creaties tot stand brengen?? :-)Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super weer, wat een leuk verhaal toch telkens! De reactie van Bert is ook leuk!! Haha!

  Jullie hebben weer mooie creaties gemaakt, leuke tasjes dames!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bert een geweldige reactie! En meiden wat een leuk verhaal weer en mooie creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meiden, wat een geweldig verslag van de crop! Als jullie iets dichterbij zouden wonen, zou ik vragen of ik een keer aan mocht schuiven. Al is het alleen maar om jullie gade te slaan. :-) Jullie creaties zijn weer super! Enne....leuke reactie van Bert.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha geweldig, kan jij niet een boek gaan schrijven ofzo?! Ik heb me rot gelachen, je kan zo lekker beeldend vertellen. Die tasjes zijn ernstig leuk geworden! Enne, kheb je blog bij mn favorieten gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk verslag weer en prachtige resultaten!
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahahahahah! ik..hahahaha... ik wou...hahahahaha dat ik zo kon hahahahaha schrijven als...hahahaha jij! ik zit hier te grijnzen de hele tijd terwijl ik het lees. tot ik de plaatjes zien, dan slaat mijn grijns om in bewonderende blikken! tot ik dan weer het antwoord van bert lees hahahahaha geweldig! bedankt voor een paar minuten puur genot

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave creaties hebben jullie gemaakt!!!
  En weer een super verhaal. ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen