zondag 15 november 2009

Get Sketchy - kerstkaarten

Ja hallo hallo, hier zijn we dan weer. Ik heb weer een poging ondernomen om kerstkaarten te maken. Bij het zoeken naar een leuke (en werkbare) sketch kwam ik uit bij Get Sketchy deze keer. Een erg leuke sketch die ik twee keer geprobeerd heb en jawel, ik ben over allebei de kaarten tevreden! Met dank aan Get Sketchy, haha.


Ook heb ik gisteren in een gekke bui geprobeerd een roosje te maken van koffiefilters. Jawel, ook ik ben door het virus gevloerd, wat is dat leuk!! Ik had geen glimmermist en ben dus in de weer geweest met Vividinkt, maar het resultaat was net zo leuk! Ik krijg hem helaas niet goed op de foto, dus je moet even wachten tot ik hem op een layout gooi. Maar ik ga er zéker meer maken!!

Dit weekend stond bij ons in het teken van Sinterklaas en twee opgewonden kindertjes. Gut, wat blijft dat leuk, die tijd. Toen Sint heel officieel riep dat de kinderen die avond de schoen mochten zetten, sprongen de tranen bij me in de ogen en kon ik de spanning van "vroegâh" nog altijd voelen. Ik blijf gek op die man! (geen zorgen, mijn man staat nog altijd op nummer 1 hoor! Ik bedoel.. ik val op oudere mannen, maar zelfs ik heb een grens hahaha!)

Vol verwachting klopt ons hart...

(en ja, natuurlijk waren ze vanmorgen errug blij toen ze het kadootje vonden!)

Verder hebben we het aardig rustig hier. Ik heb zin in volgend weekend. Dan krijgen de mannen de vuurdoop en hebben we met z'n allen een kaasfondue bij Bert en Loes!! Er wordt dan wel niet gescrapt, maar ja... je kent ons inmiddels wel, hè? Zullen ze het overleven, denk je?

Rest mij jullie nog een heerlijke zondag toe te wensen!

6 opmerkingen:

 1. Wat een gave kerstkaarten, je bent goed op dreef.
  Zo leuk Sinterklaas, als ik later een kindje heb word dat echt wel gevierd, mis het wel een beetje. Je zoontje had trouwens leuke opmerkingen gemaakt, geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad gave kerstkaarten! Leuk om te maken ook. Leuke foto van die kleine schoentjes met gft;). Nog leuker het hele verhaal achter de "schoentjes zetten"!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou,je mag er inderdaad tevreden mee zijn. Ze zijn beiden prachtig maar als ik mag kiezen stuur mij dan de onderste!
  Ben heel benieuwd naar je bloemen. Ik ben er zelf de laatste tijd ook mee bezig en het is inderdaad een virus! Een verslaving!
  Laat me even weten op mijn blog wanneer je ze publiceert.
  Leuk dat je met ons meedeed.
  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaartjes, vind ze allebei zo leuk, van de ene dat meisje is zo lief, en die onderste is een geweldige kaart......
  En die bloemen wil ik ook wel zien, ik houd het in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaarten, altijd lekker werken he, zo'n sketch. Mijn kinderen zijn helaas de sinterklaasleeftijd voorbij, maar wat een heerlijke tijd is dat toch inderdaad, geniet maar lekker!
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Darling cards!!!!!

  thanks for joining us over at Get Sketchy!

  BeantwoordenVerwijderen