zondag 3 mei 2009

"diversen"

Ja, erg hè? "Diversen". Ik verstuur zo ook wel eens een mail, met als onderwerp "diversen". Gewoon lekker makkelijk, aangezien ik altijd zo vreselijk veel (onzin) te melden heb. Tja, sorry. Maar om nou in één regel al mijn gezwets samen te vatten, gaat gewoon niet altijd lukken. En dan is "diversen" een erg makkelijk woord, wat gelijk de hele lading dekt.

Dus zodoende. "Diversen". Zoals je dus al raadt, heb ik meerdere dingen te melden. Allereerst moesten we even bij komen van het harde werken van de afgelopen cropavond. Ook Loes laat zich namelijk in geen velden of wegen zien, dus ligt het niet aan mij. Laten we dat gelijk even duidelijk maken. En dus lange tijd geen nieuw bericht op ons blog. Het kan zo geschieden. We zullen de frequentie daarvan zoveel mogelijk beperken, beloofd.

Ik ben echter wel druk bezig. Met het "gewone" leven uiteraard, maar ook scrapwaardig ben ik toch wel redelijk actief aan het zijn. Vooral met shoppen, that is. En zo kon het zijn dat ik een tijdje geleden 5 borderponsen tot mijn bezit mocht rekenen. Ja ja, zo heb je er geen en zo heb je er 5. Zomaar. Ik probeerde de postbode er nog van te overtuigen dat dat pakket écht niet van mij was, maar hoe hoog of laag ik ook sprong, hij bleef volhouden dat hij toch écht op dit adres moest zijn. Toen heb ik maar gauw een andere smoes verzonnen en gezegd dat ik voor iemand anders besteld had. Je moet toch wat hè?

Maar enfin, zo had ik ineens wel erg fijn speelmateriaal! Drie (ja, DRIE) Martha Stewart borderponsen en twee (ja, TWEE) Fiskars borderponsen. Leuwk!! En zoooo verslavend. Ben er dus erg druk mee aan het spelen. Het eerste slachtoffers was een clearcard.


(Check dat randje... *zwijmel*)

Verder heb ik een tijd geleden meegedaan aan een swap en het schoot me vanmorgen te binnen dat ik die layouts helemaal niet heb laten zien! Ik kreeg toen 2 hele leuke foto's (trotse mama's kunnen gewoon niet kiezen) van een nog leuker ventje en de opdracht was om hier een layout van te maken van 20x20 cm. Eigenlijk was het de bedoeling om er 1 te maken, maar ja... ik kon het gewoon niet laten en heb de andere foto ook gescrapt.

Hierbij de eerste

(Stoer is 'ie, hè? Lekker bekkie...)

En hier de tweede (een clearlayout is erg lastig te fotograferen...)

3 opmerkingen:

 1. mooie dingen weer!
  en grappig: dat is niet voor mij hoor!!! hahahaha
  ga ik misschien ook wel een x gebruiken hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lo's! En dat randje op die kaart.....
  Fantastisch he?!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he, mooie lo...van een prachtig mannetje...mijn Firenzo!
  De lo's zitten in mijn swapalbum.
  Nog bedankt voor het maken.
  Groetjes Susanne

  BeantwoordenVerwijderen