zaterdag 16 mei 2009

An award and upcoming RAK!

Ja, ik weet het. We zijn een Neerlandsch blog, maar de titel typte gewoon absoluut niet lekker in het Neerlandsch... Dus niet verward raken nu, ik ga gewoon verder in ons moedertaaltje!

De titel zegt het dus al, we hebben weer een award (of eigenlijk moet ik nu PRIJS zeggen, hè?) gekregen! Deze keer van Floortje!


Floortje heeft deze award (ahum... prijs) zelf gemaakt! Wat een manier om complimentjes te geven, hè? Daar houden wij van! Heel erg bedankt, Floortje! We zien het als een hele eer om deze award te krijgen!

Ennnn.... Dan staat er nog iets over een RAK (of dus ZEW - zomaar een weggevertje... bekt toch altijd een stuk minder lekker?) in de titel...

Zoals jullie kunnen zien, zitten we al bijna op 2000 bezoekers... Wij zouden wij niet zijn, als wij weer eens een goede reden hebben gevonden voor een klein, bescheiden feestje. Zodra wij op de 2000 bezoekers zitten, gaan wij een blogbericht (ik heb hierop zitten verzinnen, maar ik heb dit woord nederlands verklaard hoor!) openen. Als je daarop reageert, kun je kans maken op een superleuke RAK ... eh... ZEW!

Speaking of (ja eh... enough already!!) ... Suzanne, ik ga vanavond even speuren voor jouw kadootje hoor! Ik had laatst ergens iets gemeld over de bom, maar de explosievenopruimingsdienst (galgje!) is nog niet geweest, dus ik ga vanavond zelf proberen de bom onschadelijk te maken...

Toedels!!

3 opmerkingen:

  1. Wauw! Al bijna 2000 bezoekers......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan hoor dames, ik geniet altijd erg van jullie teksten!
    Groetjes, Floortje

    BeantwoordenVerwijderen