donderdag 23 april 2009

Thickers vs. Loes & Ilse

Ja ja ja, I know... eigenlijk moet ik het nu gaan hebben over de geweldig gezellige cropavond die we gisteren weer gehad hebben, maar voor dat verhaal heb ik even iets meer tijd nodig... Tja, de verwachting ligt natuurlijk weer hoog en ik doe mijn best om daaraan te voldoen. Dus nog effe geduld!!

In de tussentijd heb ik wel een leuke opdracht voor jullie. Gisteravond kwamen we op het gesprek over "opruimen" (ja, een heel eng woord he?) en we zitten nog altijd met het eeuwige vraagstuk "Hoe doen we dat nou met die Thickers?"

Want, wees eerlijk, hoe erg zijn die krengen om logisch (ja, je leest het goed: LOGISCH) op te bergen, dat ze ook gelijk makkelijk te gebruiken zijn? We lezen bijvoorbeeld heel vaak de oplossing om ze in de verpakking op te hangen. Aan van die leuke railtjes met knijpertjes, heel hip en trendy. Tja, fout gedacht bij ons natuurlijk. De verpakking wordt dus sowieso door 1 van ons direct weggegooid en de ander heeft altijd een gevecht met die plakstrip in combinatie met het terugdoen van de letters. (ter verduidelijking: gisteren is gepoogd met 2 vrouw een vel Thickers terug te krijgen in de verpakking...) Dit gaat dus niet werken... Daarbij heb je soms een letter in gedachten, die het bij nader inzien dus niet blijkt te zijn en dan zit je dus met een losse letter... die niet meer plakt (of die je met plaklaag en al uit het velletje hebt geknipt, zoals ik altijd doe) en dus altijd van dat velletje afkomt. En die je (lees: ik) dus kwijt raakt.

Dus "Hoe doen we dat nou met die Thickers?"

Ik vraag aan jullie om vooral jullie tips en ideeën met ons te delen. Let op: we gaan ze testen en we zijn absoluut niet de makkelijkste klanten! Maar... als jij ons hart voor altijd voor je weet te winnen met dé gouden tip, wacht jou een leuke beloning...

8 opmerkingen:

 1. bij de action hebben ze van die a4 showtasjes mapjes en die zijn altijd handig om dingen die plat zijn in te bewaren.per mapje zitten er ongeveer 10 showtasjes in en kan je er wel 20 vellen thickers in kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ze (nog) niet.
  Maar volgens mij hebben de ongeveer dezelfde breedte als de zilver/gouden stickervellen?
  Die heb ik in een ordner met a4-insteekhoezen.
  Van boven naar beneden in het midden dicht gemaakt(naaimachine of nietjes)en ik kan er 4 in 1 insteekhoes kwijt(vooe en achterkant.
  Aangezien Thickers wat dikker zijn, misschien het bij 2 houden, als dat beter gaat?
  Losse in een klein bakje.
  Zo heb je in ieder geval de vellen lekker overzichtelijk

  Resa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uhm ja.... ik stop ze dus wel altijd netjes terug in de verpakking.... tenminste ik doe een poging, en als het dan niet lukt kijk ik Henri een keertje lief aan, hij heetf wat meer geduld ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij gaan ze ook niet terug in de verpakking. Ik had een standaard - die leek me ooit wel handig - maar ik heb inmiddels iets teveel thickers en daar passen ze dus niet meer in. De stapel OP de standaard werd steeds hoger. En dan inderdaad het probleem met de thickers die niet meer plakken. Ik had losse letters in en rondom de standaard liggen. Niet echt praktisch dus. De ultieme oplossing heb ik niet, maar afgelopen donderdag heb ik deze dozen bij IKEA gekocht en in een van de dozen heb ik nu al m'n thickers. Er kunnen heel veel pakketjes thickers in de doos, en valt er eens een letter van het vel of uit de verpakking dan ligt'ie in de doos.

  Succes met jullie zoektocht naar DE oplossing voor het opbergen van de thickers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt waar maar 1 vel met thickers. Maar daarnaast wel heel veel alfabet stickers en chipboard alfabet's. Deze zitten in A4 showtassen in een prdner en het werkt bij mij al een paar jaar prima op deze manier.
  Verder complimenten voor jullie Blog heb erg genoten van het lezen van jullie shopavontuur bij PenP.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. misschien heb ik de oplossing. Ik vouw (eigenlijk meer buigen) het vel thickers met de korte kant naar elkaar toe. Dan schuif ik (voorzichtig, voorzover ik dat kan) de thickers in het zakje terug. Doe hetzelfde met de inhoud van een showtas.

  Nou meiden, hopelijk hebben jullie er wat aan. Oja, de losse thickers gooi ik dan in het zelfde zakje.

  Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

  groetjes

  anne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die van mij staan in een oude LP houder, komt nog bij mijn ouders vandaan. Tja, die draaien ook CD's en wat moet je dan met zo'n ding. Juist een scrappende dochter kan daar wel weer wat mee.
  Werkt overgens prima.

  Groetjes, Jetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bij de Hema hebben ze showtassen van A5 formaat met een sluiting. Dus een klepje zoals een envelop die met klitteband dicht gaat. Zo bewaar ik mijn clearstempels.Waarschijnlijk moet je het vel dan wel doormidden knippen,(nee, ik heb zelf nog geen tickers...) maar als je de letters toch al eens losknipt.
  Succes dames, Susanne

  BeantwoordenVerwijderen