woensdag 15 april 2009

Aankopen met geboortekaartje

Goeiedag allen,

Hier was ik weer! Wat een pracht van een Layout van Loes he? Jemig, gewoon onweerstaanbaar! Ik kan je nu alvast verklappen: ik ga daar niet bovenuit komen hoor! Wat Loes maakt, is gewoon prachtig!

Nu heeft iedereen natuurlijk zijn plus- en minpunten. Sommigen meer plus dan min, maar ach... jullie snappen me wel, toch? Gelukkig heb ik ook een goeie plus: Ik kan erg goed scrapshoppen, kan ik jullie melden.

Jullie herinneren je vast het P&P avontuur nog wel? Mjah... dat dacht ik wel...
Hierbij wil ik mijn geringe aankopen laten zien. Ja, gering ja. Echt... het is echt niet zoveel als het lijkt... écht niet!! Je weet toch hoe foto's en film je er 10 kilo zwaarder uit laten zien?! Ik zweer je dat dat ook zo werkt met aankopen van een scrapwinkel...


Zie je wel? Een heel klein beetje Jillibean Soup... kwijlllllll.... mijn handen JEUKEN!!


Nog minder Bo Bunny... (die kleuren zijn echt verbluffend in het echt...)


Een klein beetje... oke oke, ietsjes meer... My Minds Eye... (Wie heeft dit niet? Nu ga je liegen als je zegt dat je geen één vel MME in je bezit hebt...)


Hier een heel klein beetje vanallesennogwat... Even een verhaaltje bij dat blauwe lacerandje... Iemand (heus Loes, ik noem geen namen) kon het niet begrijpen dat ik dat kocht "Dat is zooo NIET-Ilse!!!" en dan op mijn verblufte gezicht zeggen "Neee, écht niet!" .... Ik zin op wraak en wil er iets verbluffends mee maken... Kan dus nog even duren, maar ik hou jullie op de hoogte...

En een paar Thickers (ja eh sorry hoor, maar ik wil graag vingers zien voor diegene die de Thickers altijd kunnen laten hangen!), nog wat letters, wat sprouts (wat eigenlijk niet telt in deze foto, want hij hoort bij de Jillibean Soup natuurlijk...) en die stempels tja... ze moeten die kast veranderen, want die stempels vallen er zo maar uit, zo je tas in! En voor ik het wist had ik ze natuurlijk afgerekend.... De bloemen kregen we gratis trouwens. Toppie Truike!! "Bin dr errug wies mit!" zoals ze hier dan zeggen.

Ik heb in ieder geval al 1 ding gebruikt: de blauwe Thickers. Samen met het Basic Grey papier wat ik eerder al bij Katootje in Delfzijl gekocht had, heb ik een geboortekaartje gemaakt. Wij zijn namelijk vorige week oom en tante geworden van een pracht van een nichtje, genaamd Isis Charlotte. Haar grote zus is supertrots, net als haar grote nicht (dus zijnde mijn dochter). We gaan zondag bij haar kijken...

Het kaartje is geinspireerd door een kaart van Hanneke.

5 opmerkingen:

 1. Oeps...heel herkenbaar!
  Maar je hebt super je best gedaan met het shoppen. Idd dat kan je best aan jou overlaten.
  En Thickers en my little shoebox, kan ik ook nooit laten hangen!

  Be blessed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valt best mee hoor, met die aankopen. Ik weet zeker dat het vast erger kan.... Het kan namelijk ALTIJD erger, denk ik...... ;-)

  Dat Bo Bunny paier is inderdaad GEWELDIG! En ik heb het ook, dus dan heb je het blijkbaar gewoon NODIG! Dussssss.....

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahaha, ja dat kennen we!
  ik ben zelfs binnen een week nog een keer terug gegaan en heb nog meer gehaald, voor... je weet maar nooit!
  als de oorlog uitbreekt heb in ieder geval genoeg te scrappen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt super aankopen gedaan, helemaal goed!! Veel plezier ermee!!
  Je kaart is ook helemaal top!!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo dames,

  Ik heb een verrassinkje voor jullie op mijn weblog, gewoon dat dat ik jullie blog leuk vind. En ik het helemaal gaaf vind dat jullie een Bijbeltekst op je blog hebben. Daar laat ik me graag door inspireren!
  Be blessed!

  Http://flegmel.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen