donderdag 6 mei 2010

De crop van april... en blauwe muisjes!

Jaaaa hoor! Daar ben ik weer!

Allemaal een beetje genoten van de extra vrije dagen? Wij wel. Alleen jammer van het weer. Alhoewel... het was natuurlijk perfect weer voor ons scrappers! Deur op slot, ramen dicht, kachel aan, lekker warme thee (of zelfs warme choco!) op een plek waar je het niet om kunt stoten, M&M's binnen hand bereik en dan...!! "MAMA???!!!!" ..... Mama?? Verstoord kijk ik op, mijn hand halverwege de M&M's... O ja, note to self: Kinderen uit logeren sturen als je jezelf totaal af wilt zonderen om lekker te gaan scrappen... Zucht... volgende keer beter...

Hebben jullie in ieder geval nog een cropverhaal te goed. En ja, deze keer natuurlijk ook weer vertraagd. Maar ja, kort na de crop werd het ineens wél heel mooi weer en was ik weinig binnen te vinden. Ik heb zelfs nu de vellen aan mijn arm hangen, to prove it. Ik ben dus verbrand...

Maar goed, tijdens de crop was het binnen ook warm, in ieder geval. We waren weer met een compleet stel. En dit keer hadden we eens géén uitdaging. We mochten deze keer lekker doen wat we zelf wilden. Ahhhh.... dat is relaxed! Zo relaxed zelfs, dat ik gewoon mijn notitieblok vergat. Gelukkig kon ik ergens nog een stuk papier vandaan trekken en stiften heb ik altijd wel mee, dus kon ik weer naar hartelust van alles noteren. Bijvoorbeeld dat Loes er niet op uit was om vrienden te maken die avond. Ze vergat Pris melk in de koffie te doen en mij gaf ze werkelijk Haagse bakkies! Ik dacht toch echt dat ik in Appingedam zat... maar goed, ook ik kan mij wel eens vergissen. Alhoewel, de man en kids van Loes waren ook allemaal weer volop aanwezig, dus dit keer moest het wel Appingedam zijn.

Wij lieten ons niet afleiden. De dames waren heel eng op dreef met het scrappen en ik met mijn rake opmerkingen, hehehehe... tja sorry, ik neem nou eenmaal geen blad voor de mond. Helaas keren ze zich daardoor halverwege de avond tegen mij en noemen ze me spontaan (in koor ook nog...) een zeikerd!

Daarbij word ik als enige aan regels gebonden wat mijn layout betreft. Ik mag geen homo maken van mijn zoon. Ik mag geen lint op mijn LO gebruiken, dit moet en zal rood touw zijn... Ja, inderdaad! Héél erg! Wilde er stiekem nog een roze touw van maken, maar de dames waren onverbiddelijk...

Doordat ze zo tegen mij samenspannen (en het daarmee heel druk hebben) is om 22.00 uur "het" befaamde woord nog niet gevallen. Zeiden we. In koor. Tot Pris het weer moest verpesten om 22.15 en het er hartstochtelijk uitgooide! Foei Pris! We hadden het bijna helemaal gered!

Loes en ik kwamen er trouwens, tussen neus en lippen, achter dat we nóg een passie deelden: de zondagavond vanaf 20.00 uur: the Tudors!! O heerlijk! Helaas is deze zondag het voorlopig laatste deel op televisie (er volgt nog 1 seizoen), maar ooooo wat is dat toch genieten! Wie weet, maken we daar nog wel een opdracht van. (dat gaan Loes en ik winnen, want de andere dames keken alsof ze water zagen branden hihi!)

Tegen de tijd dat wij onze laatste hand legden aan de layouts, kwam Bert ook binnen met heuglijk nieuws. Hij was er halverwege de avond tussenuit geknepen en nu bleek waarom: er was een stiertje geboren! Dat soort nieuwtjes houden wij van! Helaas gingen ze mij gelijk teleurstellen met het feit dat er géén, ik herhaal: géén, beschuit met blauwe muisjes waren... Dat waren minpunten natuurlijk. Tot Bert om 22.45 het woord "taart" liet vallen. Gelukkig was ik al klaar met mijn layout, want anders had ik prompt alles uit de handen laten vallen en opzij geschoven. Taart! Now you're talking!!

Dus. Layouts klaar en dan nog taart toekrijgen ook. Life is good!

Helaas kan ik maar 2 layouts laten zien van die avond. Tja, ik was er bijna ingestonken met al die mooie verhalen, maar ik wist wel dat er een adder onder het gras zat: Loes mag haar layout nog even niet laten zien van P&P. Maar, ik weet zeker dat hij door iedereen te bewonderen is, over een tijdje! Ook die van Pris kan ik niet laten zien, helaas.

Dus blijven die van Carina en mijzelf over!

Carina met een layout over haar dochter:

En ikke met een layout over mijn Paashaasje, haha!


Nou. Hebben jullie in ieder geval weer genoeg leesvoer, dacht ik zo! Remember, je kunt hier nog raden wanneer we op de 10.000 bezoekers zitten! Op het moment dat ik dit typ zitten we net over de 9.900.... spannend!!

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te lezen. Ik heb de eer gehad om een keer jullie crop bij te mogen wonen en als ik het verslag lees, komt de sfeer van toen weer naar boven. :-) De lay-out van Carina is mooi en stijlvol door de kleuren en bling. En Ilse, jouw lay-out en de foto's van Tim zijn CUTE. Leuk!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal, en ook nog mooi werk afgeleverd, ik vind je zoontje wel errug lief zo...straks is hij 16 en denkt ie...mam moest dat nou echt allemaal op je blog;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super weer om te lezen, jullie zijn een lekker stel bij elkaar! Mooie creaties weer, dames!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer heerlijk genoten van het verhaal, je wist het ook wel gelijk spannend te maken met de titel ...Blauwe muisjes.
  De layouts zien er weer mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijk verhaal en de lo's zijn ook weer super.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. YES 10.000 gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat geweldig om te lezen weer heerlijk
  Wat hebben jullie mooie lo's gemaakt

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een geweldig verhaal om te lezen! En mooie layouts op de koop toe.
  Gefeliciteerd met jullie mijlpaal, 10.000 wauw!
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat jullie altijd zoveel plezier hebben om samen te croppen! Mooie resultaten en wat een grappig idee met het paashaasje:) Ik zag net dat ik nog geen volger ben, dus heb me maar meteen aangemeld. Zou het leuk vinden als jullie me ook gaan volgen;)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen