zaterdag 15 mei 2010

We have a winner!

En, zonder jullie verder in de spanning te laten (nou ja... jullie wisten het allang natuurlijk...):
Het is INGRID DANVERS!!! (uiteraard... je zou er haast wat van gaan denken! hahaha!) Gefeliciteerd, lieve Ingrid! Jij wist de goede datum te raden waarop wij de 10.000 bezoekers gingen halen!

(Ennuh Ingrid, het adres hoef je niet meer op te sturen hoor, dat is hier aanwezig! Loes en ik gaan iets heel leuks verzinnen en dat komt dan jouw kant op! )

In de tussentijd hebben we alweer een hoop gedaan. Loes is met een groot project bezig, as we speak. Ga ik niks over verklappen, gaat zij lekker zelf doen. Maar ik weet zeker dat het ge-wel-dig wordt en nee, ik ben niet jaloers.... maar IK WIL OOK EEN KEER ZOIETS DOEN!!!

Kuch, sorry, kon me niet goed houden...

Ik heb ondertussen vooral in en om het gezin iets gedaan. Weinig achter de computer en/of scraptafel gezeten helaas. Ten eerste was het vakantie, 2 hele weken hier in het puntje van het noorden... Die weken zijn voorbij gevlogen, kan ik melden. Het hielp natuurlijk wel dat er op 4 mei een meisje 6 jaar werd, namelijk MIJN prachtige mooie meisje...

Dit kaartje had ik op haar verzoek gemaakt. (er moest roze in, ze had het lint zelf uitgezocht én er moest een 6 op) Het papier is werkelijk verrukkelijk zoet van Tilda...
Daarbij zijn het toch een hoop rare dagen. 4 en 5 mei, hemelvaartsdag, dagen wisselen met werk... het viel allemaal niet mee om in het ritme te blijven (en nee, ik zal jullie gelijk uit de droom helpen: het is dan ook niet gelukt!). Maar goed, maandag gaan we er gewoon weer met frisse moed tegenaan!

Ondertussen..... hebben we ook moederdag gehad. Zijn jullie dames een beetje leuk verwend? Nog aparte kadootjes gekregen? Of juist hele mooie? Hele lieve? Ik heb van beide kids een superlief kadootje gehad (een doorzichtige fotolijst en een bloempot met aardbeienplantzaadjes -galgje, anyone?- alles natuurlijk zelf gemaakt en/of beplakt) en een ontbijtje op bed!

Ik had voor mijn moeder en schoonmoeder kaarten gemaakt en de schoolfoto's van de kids in een mooie lijst gedaan. Viel allemaal erg in de smaak! Hierbij de kaart voor mijn schoonmoeder
En voor mijn moeder (had het Tildapapier nog liggen van de kaart van Anne)

En ik moet zeggen dat ik met beide kaarten ook erg tevreden ben!

Nou, tot zover weer van mij. Ik ga even kijken of ik wat rust kan pakken, want op de één of andere manier werkt mijn lijf de laatste dagen niet meer mee. Begon met pijn/rusteloosheid in de benen tot nu pijn in de heupen/bekken. Erg naar, weet soms niet meer hoe ik zitten moet en je moet me vooral niet zien waggelen... eh... lopen. Als het niet rap beter wordt, wordt het eens tijd voor een bezoek aan de arts. Wellicht kan die me vertellen wat ik voor raars heb gedaan...

Tot gauw weer!
Liefs Ilse

PS En ja, we gaan nu voor de 100 volgers, dussuh... doe jullie best! hahaha!

6 opmerkingen:

 1. Ingrid gefeliciteerd!
  En wat een pracht kaarten! WOW!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je leuke kaarten gemaakt, en we hopen dat je je snel weer beter zult voelen.
  Het weer moet ook snel beter worden, zeker goed voor stramme spieren.

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ingrid gefeliciteerd!!! Wat mooie creaties heb je gemaakt Ilse, gefeliciteerd met je dochter, wat is dat gaaf dat Tilda papier maar nog prachtiger wat jij ermee hebt gemaakt, daar gaat je dochter zeker van genieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd met je dochter.
  Wat een mooie kaarten heb je gemaakt zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. alsnog gefeliciteerd met je dochter. En wat een prachtige kaarten heb je gemaakt.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat? Ik lees dit nu pas. Loop een beetje achter. Leuk hoor! Ik ben benieuwd wat er op de deurmat valt. :-) Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt, Ilse. Echt top! En die foto van A. vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen