maandag 3 mei 2010

Wow! Bijna 10.000!!

Oef, daar sloeg mijn hart een slag over! Ik zag net dat we bijna op 10.000 bezoekers zitten! Wow!! En dat binnen zo'n korte tijd!

Loes en ik hadden het er met de laatste crop over (ja, verhaal volgt, écht!! Jeezzz, waar blijft de tijd!!) dat we wel een klein, bescheiden (je kent ons...) feestje konden doen, als het feit daar was. Ik dacht dat ik nog alle tijd had, maar ziedaar, al over de 9800 bezoekers... *slik*

Dus... Hierbij de feestelijke mededeling: we zitten bijna op de 10.000 bezoekers!!! (hé, die had je niet aan zien komen, hè...?) We gaan een klein gokje wagen. Althans, jullie mogen dat gaan doen!

Als jullie kunnen raden op welke dag we de 10.000 halen, krijg je een leuk presentje van ons!
Raden meerdere mensen de goede dag, gaan we loten... Altijd leuk...

En ja, ik kom gauw terug met het cropverhaal. Ik heb ondertussen ook niet stil gezeten, dus heb nog meer te laten zien. Dat wordt echter niet nu! Op dit moment zou je namelijk denken dat mijn huis te koop stond, want het ruikt hier vreselijk naar de appeltaart die momenteel in de oven staat. De kwarktaart is ook al klaar, allemaal lekkers in huis. Goh, je zou haast denken dat we morgen wat te vieren hebben *wink*

Tot snel!!
Liefs Ilse

12 opmerkingen:

 1. Hoi loes en ilse

  leuk dat jullie al zoveel kijkers hebben. we gokken dat jullie woensdagochtend op de 10,000 zitten. Wij weten het kan ineens heel hard oplopen die cijfers

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou willen dat ik die appeltaart zou kunnen ruiken... hhmmmm! ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog hebben jullie zeg. En ik denk dat de teller op 10.000 komt op 5 mei! Verder heel veel succes en plezier met jullie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje zeg!! 10.000 bezoekers al! Wat leuk zeg!
  Ik denk dat jullie de 10.000 op 7 mei zullen bereiken. Wel snel, maar je weet maar nooit natuurlijk ;)
  Laat de taartjes smaken en ik kom snel weer terug op jullie blog om jullie leuke verhalen te lezen en de mooie creaties te zien natuurlijk :)

  Groetjes Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey super dat jullie bijna de 10.000 hebben bereikt! Ik schat dat jullie op 16 mei de 10,000 hebben bereikt. Veel plezier verder met het bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja voor je het weet zit je op zoveel bezoekers..nou ja niet letterlijk.
  En nu je iets weggeeft kan het helemaal in een rap tempo gaan...mm ik zeg 6 mei begin van de avond.
  Ben benieuwd naar je crop vrhaal...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk op 7 mei rond 19.00. maar waarom bak je een appeltaart als je je huis te koop wilt zetten? Is die zo mislukt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cora, als je je huis te koop hebt en je krijgt kijkers is het eerste wat de makelaar zegt: Zorg dat je huis naar appeltaart ruikt en zet een bos verse bloemen op tafel. Dit schijnt te helpen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah vandaar, dan is het maar goed dat ons huis een eindje van de weg af staat, anders is die vers gebakken appeltaart zo op, en ik wil hier graag nog even blijven wonen.
  Was de appeltaart lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow....bijna 10.000 bezoekers. You go girls!! Ik gok op zondag 9 mei. 10.000 bezoekers op Moederdag....dat is een mooi kado voor jullie. ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helaas 7 mei is niet gelukt dan misschien op 8 mei om 19.00

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is dus net geweest toen ik de blog aanklikte was het 10.000 en nu op naar de 100 volgers..................

  BeantwoordenVerwijderen