woensdag 17 maart 2010

Een ziekelijke crop...

En ja, hij was alweer even geleden, maar als ik dat gewoon niet vertel, is het net of ik helemaal bij ben. Toch? Precies!

Jawel, daar ben ik weer. Eindelijk maar toch. Na ziekte en drukte moet ik nu toch wel weer even wat van me laten horen, hè? Ja, ik leef nog en ja, natúúrlijk hebben we afgelopen maand weer gecropt!! Ik was niet helemaal lekker (nee, nu niet allemaal gaan roepen dat jullie dat altijd al wisten! Denk d'rom!!) en dus was ik er niet helemaal bij. Ik kreeg niet alles lekker mee en kon de dames niet van repliek dienen. Hierdoor was het gewoon dus mogelijk dat het eerste KUTwoord al gevallen was, voor ik goed en wel binnen was. "O, ook goedenavond trouwens!"... oftewel: Ilse is "in tha house!"

Ik kreeg misschien niet alles mee, maar wat zeker niet te missen was, was het zingen van Loes. De kids keken MammaMia (de film met Meryl Streep e.a.) en daarbij werden alle ABBA-hits flink meegebruld. Zelfs ik betrapte mezelf op meezingen nadat de ibuprofenshot van Carina begon te werken!

Over Carina gesproken: Die had er wat meer moeite mee vanavond. Ze had moeite met spuiten, kreeg hem niet omhoog en áls ze hem omhoog kreeg moest ze heel hard knijpen om hem omhoog te houden... en dat terwijl Ilse hem niet hard kreeg... (ik zei toch, ik was niet op mijn best!) O en ja, het gaat hier nog steeds over scrappen. Eerlijk waar, ik zweer het. Ik zal de uitdaging verklappen, misschien snap je het dan wat beter: Maak zelf een bloem van koffiefilters en gebruik deze op je LO. Je LO heeft een foto van jezelf met een songtekst als journaling...

Werkelijk, diegene die deze uitdaging verzonnen heeft, mag BLIJ zijn dat ik vergeten ben wie het was!! Deze was pittig! En ja, zelfs het maken van de bloemen viel niet mee dus je kunt wel raden hoe de rest van de LO verliep. Voor mij rampzalig, ik kreeg de LO dan ook niet af die avond (UNICUM!). Carina had echter ook een unicum en heeft ons uitermate verbaasd door daadwerkelijk haar LO af te krijgen én nog als eerste ook!! Carina, bij deze nogmaals: Chapeau!

Dit verdient even alle lof, zeker als je bedenkt dat er ondertussen van alles spoorloos van tafel verdwijnt. Eerst besteden we er niet zo heel veel aandacht aan en denken we dat Pris spoken ziet: "Tuurlijk had jij je ZVA pearls op tafel liggen schat. Nee, natuurlijk geloven we je! We gaan je straks meehelpen zoeken, goed? Laat ons nu eerst maar even met onze LO bezig" (hoor bij alles een moederlijke, berustende toon - op het irritante af, alsof je tegen een kleuter praat, dat toontje) Alle sporen leiden naar Priscilla, maar die ontkent zelf natuurlijk in alle toonaarden... Maar waar bleef alles dan toch?? Want inmiddels begon ook van ons van alles te verdwijnen!

Loes was ondertussen als tweede klaar. Zij zat ook als verst van Pris vandaan en had al haar spullen nog (ja, je leest het goed, ik geef gewoon Pris de schuld dat mijn LO niet wou lukken die avond hehehe) dus dat was puur mazzel. Carina was dus al klaar vóórdat er überhaupt spullen verdwenen...

Na een tijdje besloot ik het toch maar op te geven. Mijn hoofd werkte niet mee en ik zat als een duf konijn te pogen mee te doen. Lukte vrij aardig, zeker toen de hartige hap op tafel kwam (dip met dorito's). Eten brengt altijd het beste in mij naar boven... Ook kwamen ineens alle spullen bij toverslag tevoorschijn toen Pris besloot op te ruimen, dat zal ze nog lang horen denk ik hihi...

En jullie moeten nog heel even geduld hebben voor de foto's. Ik zit momenteel op een andere computer en de foto's... je raadt het al. Die houden jullie dus nog zéker tegoed! Normaal had ik ook geen blogpost gedaan, maar ik vond het ook hoog tijd om iets van me te laten horen. Dus deze keer even zonder, volgende keer maak ik het goed!! (de uitdaging is in ieder geval al wat makkelijker hihi...)

Wederom bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

4 opmerkingen:

 1. Balen dat je niet lekker was tijdens de crop, maar je verslag is weer om te smullen. :-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha wat een verhaal.....

  Lfs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet wel weer erg lachen om je verhaal!
  Leuke uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat je blij ben dat je vergeten ben wie de challenge bedacht heeft, vind ik het wel 1 om te onthouden, heel leuk.
  Het verlag was weer heerlijk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen