dinsdag 30 augustus 2011

Cropavondje

Ja ja, hier ben ik weer een keertje :)

Loes is ontzettend druk en goed bezig met al haar creaties, maar het cropverhaal durft ze gewoon nog niet aan, haha! Dus daar kom ik weer even tussendoor schieten, hope you all don't mind?

Na, wat lijkt, een eeuwigheid toch weer een cropavondje. Vrij scrappen dit keer en dat kwam iedereen wel heel goed uit. Voornamelijk Loes, die nogal wat deadlines moest halen...

Ik kwam wat later ten tonele, omdat ik tot laat moest werken, maar toen ik aankwam waren de dames al heel rap op dreef. Met dames bedoel ik Loes en Carina. Priscilla missen we al een tijdje. De hoop was gevestigd op deze keer, maar daar dacht het huishoudtrapje afgelopen week anders over en zodoende zit arme Pris thuis met haar pootje omhoog om haar gescheurde enkelband wat rust te gunnen. Het zit haar ook niet mee, hè? En mij ook niet, want dan moet ik de zak blauwe M&M's alleen opeten... hmmm... Ehm Pris, ik zou zeggen: doe rustig aan met je pootje. Nee, voel je absoluut niet bezwaard om nog een crop over te moeten slaan. Je hebt maar twee pootjes, daar moet je zuinig op zijn. Ik STA EROP dat je volgende crop ook nog thuis blijft.

Grapje natuurlijk (alhoewel, voor de M&M's ga ik ver.....)

Maar enfin, Loes was lekker op dreef met allerlei projecten en Carina zat al midden in haar Layout te zweten. Letterlijk... Het was namelijk nogal warm op de scrapkamer. Die daglichtlampen doen iets te goed de zon na, misschien? Hihi...

Ik ben lekker kaartjes gaan maken. Althans, dat was de bedoeling... Ik heb er één af kunnen krijgen (van de drie die ik in de planning had). Yep, shame on me. Teveel gebabbeld en teveel gesnoept (en te laat begonnen, maar dat excuus telt vast niet...?)

Dus. Hierbij kan ik jullie maar één kaartje laten zien van die avond. Maar goed, het is wel gelijk een schatje, vind ik zelf :)


Maar gelukkig was ik zelf ook nog actief geweest met een foto van mij met mijn vader :)

Tot zover eerst weer van mij :) Tot gauw!
Liefs!

5 opmerkingen:

 1. Jouw verhalen zijn altijd zo gezellig om te lezen, dat we het niet erg vinden dat Loes die beurt overslaat..... Je kaartje en Lay out zijn mooi geworden, het is duidelijk te zien waarom je de hele avond op het kaartje hebt zitten zweten.... ;-)
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer iets van jou te lezen Ilse, en mooie kunstwerkjes heb je weer gemaakt!
  Hartelijke groet,
  Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer een cropverhaal te lezen. en wat een mooie kunstwerken heb je weer gemaakt.
  Loes ik ga niet naar het fairytale weekend.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk verhaal maar je hebt toch wat gemaakt..
  Heel mooi kaartje geworden.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gave projecten zeg, echt mooi allemaal!

  En je vroeg waar ik die stof vandaan had gehaald. Nou had iemand anders die stof geregeld maar weet wel waar je hem kan kopen. Het is in Ammerzoden, lekker vlak bij hihi. Maar niet getreurd ze hebben ook een website. Zoek even op bas bastiaans en je krijgt de website te zien. Iets van bbms. De stof kost 15,00 euro, maar dan is het wel iets van 2.80 breed, dus dan valt het wel mee. Kijk even bij decoratie stoffen (d129).Heb de stof van de week nog in mijn handen gehad, maar het patroon is te groot voor de projectjes die ik in mijn hoofd heb. Wel een hele mooie kwaliteit! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen