zaterdag 6 november 2010

twee in één...

(ik ga gewoon geen excuses meer maken) Jullie hebben inmiddels alweer twee cropverhalen tegoed!

Dus ik begin met de oudste en dat was voor mij de moeilijkste. Weet je wat het ergste is? Ik had de uitdaging zelf verzonnen! De uitdaging die... geen uitdaging was eigenlijk... We gingen namelijk vrij scrappen! Ik dacht hiermee mijn hachje te redden... eerste wat ik dacht: lekker makkelijk, zelf je eigen ding doen... mjah... ik was blij dat de volgende keer weer met échte uitdaging was.

Het eerste uur dat we bij elkaar kwamen heb ik eigenlijk alleen maar moeilijk gekeken, gerommeld in mijn spulletjes (hopend op lastminute inspiratie), stilletjes mijn thee gedronken, gerommeld in mijn spulletjes (ik had die inspiratie wel erg diep in de tas verborgen), wat M&M's gegeten, gerommeld in mijn spulletjes (ik hád de inspiratie toch in mijn tas gedaan?!), nog maar wat M&M's gegeten en.... toen maar IETS gepakt... Het viel niet mee, maar uiteindelijk toch wat op kunnen plakken! Eureka!

Natuurlijk was de rest vreselijk, irriterend, goed op dreef... Doen ze altijd als ik het moeilijk heb met een bepaalde uitdaging. De ene LO na de andere vliegt over tafel... stelletje trutten...

Maarrrr... hier de oogst van de crop van september!! (eindelijk maar toch...)

Die van Loes (uiteraard weer als eerste klaar)

Die van Carina (ook vreselijk irritant op dreef)

En die van mij. Ik ben met het trouwboek van mijn vriendin bezig. Ze heeft mijn trouwfoto's ook gemaakt en verwerkt en nu ben ik dus de pineut. Ik mocht haar foto's maken en nu dus verwerken... Valt niet mee!!

En de titelpagina. Errug trots op, ondanks dat hij niet te fotograveren valt. Alles is kaarsrecht en zonder donkere vlekken hoor ;) Letters bij gebrek aan machine zelf uitgesneden/uitgeknipt... Nogmaals, ben er trots op.


Goed en voor ik het wist was het alweer tijd voor de crop van oktober! Hoezo, time flies?! Hebben jullie daar ook last van? Hier vliegen de weken gewoon voorbij! Niet zo heel erg hoor, maar je houdt zo weinig tijd over voor... eh... cropverhalen, bijvoorbeeld haha!

Nou ja, deze uitdaging had Loes verzonnen: Gebruik alleen zwartwitfoto's, wit cardstock en zwarte inkt. En o ja, bling bling mocht ook. Verder. Niks.

Kuch... vinden jullie haar nog altijd zo lief?

Mensenkinders.... tot een kwartier voor vertrektijd heb ik met de handen in mijn haar aan de scraptafel gezeten. Letterlijk! Ik wist totáál niet wat ik moest doen! En... weten jullie hoe moeilijk het wel niet is om via een internetshop wit cardstock en zwarte inkt te pakken te krijgen??! Griebels, da's bijna een onmogelijke opgave! Mij is het toen in ieder geval niet gelukt, dus dat droeg alleen maar bij aan de stress. Gelukkig wist ik dat ik met lieve mensen ging scrappen en dat die heus wel een wit cardstockje voor me zouden hebben en dat ik heus wel zwarte inkt mocht gebruiken... En jawel, ze zijn lief...

Last minute wat foto's uitgeprint en... let the games begin!

En jawel, deze keer ging beter dan de vorige. Ik had ook het verstand om wat sketches in de tas te gooien en ik was warempel vlot op dreef! Echter heb ik, op de een of andere manier, altijd de onweerstaanbare neiging tijdens de scrapavondjes te gaan borduren op de LO. Dat duurt altijd effe (lees: een eeuwigheid) en zodoende ben ik dus negen van de tien crops als laatste klaar... je had de dames ook moeten horen zuchten toen ik ook nog eens besloot het werkje van het witte cardstock te bewerken met zwarte pen! Bezigheidstherapie dames, bezigheidstherapie! Heerlijk ontspannend hoor! Zeker met M&M's binnen handbereik hahaha!

Dus terwijl de één de Tackyglue weer pakt (en wij allen onze spullen in veiligheid brengen) en de ander wild met een hamer gaat zwaaien (en wij onszelf in veiligheid brengen) zit ik tussen al het geweld héél rustig met mijn naald en draad of pennetje te werken... Boeddha, eat your heart out!

En weet je? Ik ben reuzetrots op mijn LO! Nooit verwacht zulke resultaten te zien met zo weinig materiaal... Waanzinnig!

De mijne

Die van Carina (en ja, ze had me wéér als eerste gemaild, mag ook wel eens gezegd worden haha! Ook al speelt ze vals met haar nep-zwarte-inkt-die-stiekem-paars-blijkt-te-zijn...)

Die van Loes

Nou... hopelijk gaan de weken nu wat langzamer. Heb alweer één en ander op tafel liggen wat ik af ga maken en hopelijk kan ik dus binnenkort meer laten zien van het trouwalbum! (want ja, dat MOET af deze maand!)

Liefs en tot gauw! Bedankt voor jullie support...

6 opmerkingen:

 1. wat een heerlijk verhaal. En je lo's zijn weer super. Net zoals de rest van de lo's die de andere dames hebben gemaakt.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja de tijd vliegt, en het is nog steeds niet te koop. Maar jullie LO's zijn prachtig geworden, vooral de zwart/wit versie's helemaal super

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verhaal weer en wat een geweldige layouts!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha; dat klinkt gezellig!
  Wat een schitterende LO's hebben jullie gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Excuses zijn inderdaad niet nodig,het gaat namelijk om het resultaat Soms duurt het even maar dan heb je ook wat.TOP

  Groeten,Boer Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat eenheerlijk verhaal weer om te lezen!
  Jullie zijn ook weer errug productief geweest, mooie werkjes van jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen