maandag 28 september 2009

My minds eye kaarten

Ja, en zo is er ineens maar weer een week voorbij! Time flies! Of, zoals mijn moeder altijd zegt: Tijd wacht niet op luie mensen! En ja, ik ben erg lui. (ik zal het maar vast zeggen, voor iemand anders het doet...) Maar! Ik ben niet helemáál lui geweest, hoor! Ik had namelijk wat nieuwe spulletjes besteld (en gekregen, wat ook wel eens handig is) en hiermee ben ik de laatste tijd aan de slag geweest. Heerlijk!

Ten eerste wil ik een klein weggevertje laten zien. Deze heb ik gemaakt van een potje (ja, een heel klein potje, in deze zaten toevallig bruine bonen). Het was een kleinigheidje voor de buren, die heel lief op ons huis en kattenspul gepast hebben, toen wij in Schoorl waren. Vooral buuf was er erg blij mee, want ik had er lekkere bonbonnetjes in gedaan.

Hier is in ieder geval al een klein deel te zien van één van mijn nieuwe aanwinsten: ik heb dan ein-de-lijk de Melissa Frances clearstamps kunnen krijgen! Ikke is blij!

En mijn kooprush was nog niet over. Ik heb ook heerlijke papiertjes van My Minds Eye gekocht. Deze keer was het de Oh la la serie, waarbij ik koos voor de mannelijke versie. Zo mannelijk vind ik hem trouwens niet, want de kleuren spreken iedereen aan, denk ik zo. Ik vond het in ieder geval heerlijk verfrissend werken! Ik had ook mijn voorraad kraftcardstock eens bijgevuld, dus hierbij wat kaartjes (10x10cm) met dat heerlijke MME papier.

Ik vind het een heel lief setje zo! En echt, die stempels... zooo geweldig!

Ik ben trouwens ook aan de embossingpoeder! Hiervan nog geen resultaten, maar ik vind het al heel wat dat ik nu ook eindelijk overstag gegaan ben. De (ook nieuwe) heatgun ligt er al helemaal klaar voor en de eerste testjes zijn al gedaan... (embossingpoeder is denk ik net zo verslavend als een zeker ander poedertje hahaha! Ik wil méér, méér, méér!)

O ja, en ik heb...... een papiersnijder van Fiskars gekocht! Al die tijd zonder dat ding gedaan en nu 1 keer gebruikt en niet meer zonder kunnen??!! Broehahahaha, vind je het geen giller? O mensen, ik weet dat ik overal erg laat mee ben, maar soms is het wel heel erg hoor!

Anyhow, Loes is met Pris en Carina naar Leeuwarden (en dus onder andere "de Duif") geweest. Ik kon helaas niet mee, maar ik weet zeker dat Loes binnenkort haar verhaal gaat doen hier! Hou het dus weer in de gaten!

Eén ding wil ik trouwens nog wel even kwijt over de Duif in Leeuwarden, want die verdienen een hele dikke veer in hun poezelige kontje. Ik had namelijk een bestelling gedaan, die Loes dan voor mij mee zou nemen. Maar die bestelling had ik woensdag gedaan. En later zie ik dus dat er korting geldt vanaf donderdag. Ja, dikke pech, dacht ik al weer. Echt iets voor mij! Maar, kijk ik de volgende dag en heb ik een mailtje van de Duif! Of ik nog iets bij wilde bestellen, want dan had ik de korting te pakken! Ze vond het zo best lullig. Helaas had ik deze bestelling direct betaald én was ik niet in de gelegenheid om iets bij te bestellen, dus heb ik dat even laten weten. Verder niet meer bij stil gestaan tot vrijdagmiddag mijn mobiel gaat. Loes, vanuit de Duif. Ik moest nog even vertellen wat ze extra voor me mee kon nemen, aangezien ik voor een bedrag nog iets mocht uitzoeken! Die korting! Vinden jullie dat niet helemaal top??!! Ik vind het in ieder geval wél helemaal geweldig! Ik had het al in de mail gezet, maar hierbij nogmaals: Bij de Duif kom ik zéker weten terug!! Toppie!!

6 opmerkingen:

 1. Nou Ilse, dit is het wachten wel waard geweest: wat een superkaarten! En je potje is ook mooi, goed idee (gaat vast ook heel goed met lege olijvenpotjes...).
  Wat een topservice van de Duif, ga ik eens even induiken of 'ie ook langs Zuid-Spanje vliegt..
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat is zeker een sevice!
  En dat potje is een pracht potje, ik wil ook wel jouw buuf zijn!
  De kaarten zijn ook erg leuk, de kleuren van dat papier zijn erg mooi!
  Liefs Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een prima service! Wat een gave kaartjes heb je gemaakt, Ilse. En het potje is ook erg gaaf. Leuke creaties!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En die Fiskars snijder is geweldig he? Ik kan echt niet zonder. Toen ik de mijne op de grond had laten en het plastic was gebroken, wist ik niet hoe snel ik een nieuwe moest kopen.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ow wat een leuke kaarten en dat potje is geweldig zeg! goeie service by the way...maar eh... hoe ziet een poezelig kontje eruit?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kaarten zijn top en het potje is ook heel leuk. (ben zelf op het moment de koekblikken die bij de kruidvat in de verzameling was, aan het snoepen. Zo heb je toch op een goedkope manier leuke blikken, en die koeken zijn ook heel lekker).

  BeantwoordenVerwijderen