maandag 17 augustus 2009

Haaaaai!

The Bitch Is Back! Met hoofdletters deze keer, want o wat moet ik me schamen... Ik ben wel érg lang stil geweest, hè? Nou, ik kan natuurlijk met allerlei excuses komen (vakantietijd, modem stuk, etc), maar het feit is gewoon dat ik er nu weer ben! Jippie!

Ik kreeg net een SMS van Loes of ik wel even op het blog van Dora wilde kijken. Nu doe ik dat wel vaker, dus waarom niet op verzoek! En wat zie ik daar dan nou weer? Zomaar 2 awards in onze schoot geworpen! Maar. Er zit wel een maar bij. We moeten namelijk een stukje van onszelf bloot geven. Deze awards verdienen we niet zomaar, zeg maar!

Nou, vooruit, zal ik als eerste mijn blote billen tonen? Als een soort boetedoening, zeg maar.


Award nummer 1: noem zeven dingen waarvan jij denkt die interessant zijn voor je lezers, over jezelf... O boy, weten jullie dit zeker? Ten eerste zijn het 7 dingen en jullie weten hoe erg ik kan kletsen... ten tweede moeten ze nog interessant zijn ook? Ik weet niet of het dát criterium gaat halen, maar here goes:
1: Ik heb gisteren eindelijk weer eens gescrapt! (reuze belangrijk en interessant dacht ik zo?)
2: Ik ga binnenkort mijn scrapkamer EIN-DE-LIJK aanpakken (zeeeeer reuze belangrijk en interessant natuurlijk!)
3: Ehm... ( O boy... ik hou het "interessant" steeds in mijn hoofd...*slik*) ik ben gék op kostuumdrama's. Volgens mij ben ik in een verkeerde tijd en in een verkeerd land geboren... Noem een North&South (eh, de engelse versie, niet dé versie met Patrick Swayze), Pride&Prejudice (Neen, niet de miniserie met de natte Colin Firth, maar de film uit 2005 met de zéér-prettig-ogende-Darcy Matthew Macfadyen), Becoming Jane (eigenlijk álles van/over Jane Austen heeft mijn aandacht), Little Dorrit (engelse serie, mét Matthew Macfadyen als Mr. Clennam)... (al wat minder interessant maar voor mij wel erg prettig)
4: Ik werk 3 dagen in de week op een accountantskantoor als junior assistent accountant (klinkt duur, maar stelt niet zo heel veel voor hoor!). Velen noemen dit erg saai, maar die zijn nog nooit op ons kantoor geweest. Heb zelden zoveel lol gehad met mijn collega's en heb het er dan ook erg naar mijn zin. 30 September loopt mijn contract af, dus duimen voor me! (vooral dat duimen hoort interessant te zijn en is voor mij erg belangrijk)
5: (we zijn er bijnaaaa, we zijn er bijnaaaa) Zo heel, héél af en toe krijg ik ineens een schoonmaaktik... Dan gaat ineens iets drastisch op de schop. Gelukkig duren die buien maar kort, maar als het zover is, blijf dan maar vér bij mij uit de buurt! (erg belangrijk voor jullie om te weten)
6: Ik kan erg goed nietsdoen en telefoneren. En geld uitgeven. Niemand is beter in geld uitgeven dan ik. (shopt dus wel heel leuk met mij, zeker als je mij jouw portomonnee geeft... erg belangrijk om te weten...)
7: Ik hou niet. Ik herhaal: NIET. Van koffie. Blegh. Bah. Iewl. Gatver. Ik heb het nooit leren drinken, nooit gewaardeerd, ben nooit opgevoed, of hoe je het ook noemen wilt. Ik drink het gewoon niet. Kan er niks aan vinden. (alhoewel mijn man altijd hoop blijft houden) Geef mij maar een bakkie thee. Liefst met iets lekkers. Gebak doet het altijd goed. Tompoezen ook... of desnoods soesjes... (ik draaf door, of niet?) Mijn buurvrouw houdt ervan om mij te pesten met mijn kopje thee. Dat schuift ze een doos onder mijn neus met wel 101 smaken thee erin. En ik ben érg slecht in kiezen. Ik vind bijna alles wel lekker. Behalve meloenthee. Of mangothee. (lijkt misschien niet interessant, tot ik een keer bij je op de koffie.... eh.... THEE dus!!.... kom)

Yes!! Heb het gehaald! Dat waren dingen waarvan je nu denkt "hoe heb ik ooit kunnen functioneren zonder dit te weten??!!".... Toch?

Nou ja, moving on: Award nummer 2: Noem 5 dingen die je leuk vindt. Ha, piece of cake!
1: Cake. Taart. Gebak. Lekkers. Snoep. Chocola. Ongezond. Calorieën. 'Nough said.
2: Engelse kostuumdrama's. Niets doen. Telefoneren. Geld uitgeven. (of speel ik nu vals?)
3: Mijn zoon van bijna 2 die met een trotse kop voor het eerst van de Peuterspeelzaal komt. Hij heeft zijn eerste dagdeel overleefd en met glans overwonnen!
4: Mijn dochter van 5 die naar groep 2 mag en een tekening voor de juf had gemaakt. Die slijmjurk komt er wel in het leven...
5: Fantaseren over die 27,5 miljoen en wat we er allemaal mee zouden doen...
6: (vooruit, omdat ik toch het idee heb dat ik een beetje vals speel) Een potje Colonisten van Catan spelen met de buren. Hard tegen hard. Heerlijk! Of een potje schaken met mijn man. Of scrappen met de dames. Of knutselen met mijn kinderen.

Zo. Dat was ik. Loes mag nu na gaan denken over haar antwoorden! Ik ga nog even scrappen!

1 opmerking:

  1. Schitterend verhaal heb je ervan gemaakt! o leuk om deze dingetjes te lezen, en dat van die koffie, hihi, ben gek op koffie, maar ook op thee en dan vooral verse thee.......heerlijk, en iets lekkers erbij...komt helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen