vrijdag 27 maart 2009

Loes

Zoals jullie inmiddels weten, hebben wij dit blog samen. Loes en ik. Ik en Loes. Aangezien ik erg van het kletsen ben, ben ik diegene steeds geweest die de berichten op het forum kwak. Zoiets moet je namelijk gewoon goed regelen. Net al met fotograferen. Zorg dat je zélf degene bent met het fototoestel. Zo kun je er namelijk zeker van zijn dat er nergens foto's van je opduiken waar je net iets verschrikkelijk on-elegants aan het doen bent. En, groot bijkomend voordeel, jij maakt juist wél foto's van juist die on-elegante dingen van andere mensen. Heerlijk. Daar hou ik van.

Zo is het eigenlijk ook met schrijven. Of nou ja, typen in dit geval. Als ik de stukjes schrijf, komt er niks in te staan over mij, wat ik niet kwijt wil. Dat ik bijvoorbeeld de meeste M&M's op (vr)eet tijdens de crop, hoeft niemand te weten. Dat ik mijn klep bijna nooit hou, hoeft ook niemand te weten. Dat ik vreselijk kan treuzelen met mijn creaties.... etcetera etcetera...

Mjah.

Daar komt nu een einde aan, vrees ik. Want dát is dus het nadeel van het delen van een blog. Je moet délen. En dus kom ik hier gewoon niet onderuit: Loes kan nu ook berichten plaatsen. Nou ja... ik heb het haar toegang gegeven en het uitgelegd, maar of het daadwerkelijk gaat lukken is nog altijd afwachten natuurlijk.

Grapje. (Ik ben best lief.)

Om Loes een beetje een "headstart" te geven, gooi ik nu, voor de allerlaatste keer, creaties van haar online. Hierna moet ze het zelf doen. Als er dus hierna niks meer van Loes vernomen wordt, is het niet mijn schuld! Dan lukt het gewoonweg niet!

Grapje. (Onthou: ik ben best lief.)

Without further ge-ouwe-dinges, hierbij de laatste creaties van Loes!

(Nee, dit is geen zelfportret...)

Dochter Carlijn.

Zoon Wouter

(ze is gék op alles wat maar met engelen te maken heeft. Prachtig plaatje van internet afgeplukt, de link zal Loes vast wel een keer delen)

Naast haar man haar eeuwige liefde...
Hieronder de tekst leesbaar.


Nou Loes... He's all yours!!

7 opmerkingen:

 1. Hoi Loes,

  wat onwijs leuk een berichtje van je te krijgen! Helemaal een verrassing zeg. Ik heb vandaag de prijsuitreiking van de verloting gehad dus ga mij echt op de webshop storten. Goede tip zeg "nieuw binnen" ga ik erbij zetten. Alles verder goed in het hoge noorden?
  Hier zijn wij lekekr bezig.

  Groetjes van Jayne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie LO's! Leuk om te lezen en te kijken. Ik hoop dat we er snel meer te zien krijgen :)
  xx
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch vond ik de "oude" taakverdeling erg goed: Ilse kan namelijk erug goed schrijven (lees: heb nog geen scrapsels van haar voorbij zien komen) en Loes kan prachtig scrappen (lees: heb nog niets van haar gelezen)!!!!
  Maar ik weet het, je mag niet oordelen over iets waar je niet genoeg van weet, dus wacht ik vol spanning op scrapwerk van Ilse en schrijfwerk van Loes en meld me dan weer..
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw, wat een mooie creaties en de begeleidende teksten zijn heerlijk leesvoer, Ik ben blij dat jullie mijn beide hobbies combineren.

  Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aahaha ;p.. engelverslaafde (aa)..
  Njaa mooi huer.

  Liiefz Crlyyn..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lache hor mams en ilse zie er leuk uit.
  en ik staa er lkkr nie op hahahaha

  gr en x dicky (zoon van loes)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even een rectificatie...ik had vanmorgen namelijk mijn lenzen nog niet in... Er staat ook prachtig scrapwerk van Ilse op dit blog! Nu wacht ik nog vol spanning op het schrijfwerk van Loes....
  Groetjes, Floortje
  (Ilse zie het maar zo, ik ben gewoon erg onder de indruk van je schrijfstijl...iedere dag hoop ik op een nieuwe post op jullie blog!)

  BeantwoordenVerwijderen