donderdag 31 januari 2013

Petaloo & Authentique


Hallo allemaal ben ik weer :  ) ti's eventjes geleden maar ben echt heelhuids thuisgekomen
heb ene fantastische tijd gehad in Amerika en de CHA was ook weer super inspirerend ect!

Maar vandaag heb ik weer wat te laten zien : ))) We hebben werken deze week weer samen met Petaloo flowers! wat zijn dat toch mooie bloemen! ze passen altijd wel bij een papierlijn die je op dat moment gebruikt en wij gaan dus voor de valentijns lijn Lovely ( hier te koop)


Ik heb een soort van open enveloppe gemaakt met een extra brede vouwlijn aan de onderkant en met dik foamtape de zijkanten dicht geplakt! zo heb je veel ruimte om de twee tags in de enveloppe te doen en passen daar de bloemen ect goed op.                                    ps ik ben helemaal in love met deze kleine daisy's : )))


De linker bloem heb ik groter gemaakt door bloemblaadjes van een andere bloem af te halen en deze rondom vast te plakken soms moet je wat verzinnen als je een grotere bloem wil : )))

En we blijven nog even aan t weggeven!!! dus als je hier een berichtje achterlaat en op t blog van authentique dan maak je kans op een gaaf valentijns pakketje!

En natuurlijk zijn jullie benieuwd wie de give away heeft gewonnen en dat is geworden.......


Wauw dat lijkt me heel bijzonder om naar de CHA te mogen, zoveel mooie nieuwe dingen ontdekken, hele goede reis en veel plezier en je gaat de dames goed verwennen met zo''n leuke pot Nederlandse drop !!
Bedankt dat we deze leuke candy kunnen winnen, dus ga zeker een kansje wagen !!!

groetjes Ria
mail je mij je adres even door? dan kan ik het naar je toe sturen scrapfreak@solcon.nl

Tot gauw lfs mij
Loes

9 opmerkingen:

 1. hoi Loes, wat een prachtige kaart, of moet ik zeggen envelop? met mooie tags erin, echt Valentijn, tja daar ontkom je niet aan als je in Amerika bent geweest he?
  En voor Ria, hartelijk gefeliciteerd met de je mooie prijs, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan. Super papier en de bloemen passen er heel mooi bij. Je hebt op een handige manier een grote bloem gemaakt!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend! Wat een mooi romantische tags!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gemaakt en wat een goed idee om bloemblaadjes van een andere bloem te halen en dan rondom op plakken om een grotere bloem te krijgen. die ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart en labels! Heerlijk dat frisse rood! Kan me voorstellen dat je vol inspiratie terug bentgekomen en hoop hier dan ook weer vaak langs te kunnen komen. Leuk dat je weer een give away hebt! Alvast een fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je weer super mooie tags gemaakt, heerlijk om steeds naar je mooie dingen te mogen kijken.
  maar kreeg net een berichtje van Cora, dat ik de give away gewonnen heb, superdepuper Loes, hier ben ik echt blij mee,de mail is onderweg naar je !!!
  hartstikke bedankt lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous project! This line has such awesome colors and darling vintage images, perfect for Valentines.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het schitterend!! Idd helemaal Valentijn!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen