maandag 12 maart 2012

Cards & much more.......

NOG 5 NACHTJES SLAPEN…..

en dan is het zover, dan verschijnt de eerste

CARDS&muchMORE!!

De cover kunnen we je alvast laten zien hoor!

Als je een abonnement hebt, dan krijg je vrijdag 15 maart het blad in je brievenbus. Natuurlijk ligt het vanaf vrijdag ook bij PAPER&PICTURES in de winkel!!

Het is het komend weekend dus ook een beetje FEEST! Behalve dat onze winkel tot de nok toe gevuld is met de mooiste nieuwe scrapbookmaterialen, hebben we natuurlijk ook een aantal leuke plannen voor het weekend.

Zo kun je zaterdag en zondag deelnemen aan een hele leuke workshop (duur ca 2 uur). De kosten voor deze workshop bedragen slechts 7,95!! We maken een heel bijzonder doosje, met daarin kaartjes met… dat blijft nog even een verrassing! Je kunt deze workshop natuurlijk boeken via onze website! Er zijn zaterdag en zondag 2 workshoptijden, boek snel, we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar.

In de komende nieuwsbrief zetten we een link naar een PDF die we je als cadeautje alvast willen geven! We hebben voor jou alvast een paar pagina’s gemaakt in de “nieuwe stijl”. Deze pagina’s staan niet in het magazine, maar zijn speciaal voor jou, om alvast een idee te krijgen hoe de NIEUWE CARDS&muchMORE er uit gaat zien. Mocht je die niet kunnen openen, hieronder staat ook de link:

C&MM01 Extra 2

Verder…. moeten we ook een beetje plaats gaan maken voor dit mooie nieuwe magazine, dus.. kun je ALLE OUDE NUMMERS CARDS ONLY & SCRAPBOOKMAGAZINE NU kopen voor slechts 1 EURO!

Neem je deze week, t/m zondag 15 maart, een abonnement IN DE WINKEL, krijg je het eerste nummer GRATIS!!!!


2 opmerkingen:

  1. Ben erg benieuwd naar het nieuwe magazine.

    liefs Heidie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog 5 nachtjes slapen..... dan ga je er van uit dat je ook kunt slapen! Wel spannend, zo allemaal. Veel plezier.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen