dinsdag 28 september 2010

En eindelijk het cropverhaal

Aangezien we morgen weer een cropavond hebben, dacht ik dat het nu wel tijd werd om de vorige crop online te gooien!

De vorige crop was uiteraard weer erg gezellig. We missen alleen al enkele tijd het gezelschap van Pris, helaas. Hopelijk is ze er "heul rap" weer bij!

De uitdaging van deze keer leek heel makkelijk, maar bleek toch iets moeilijker dan gedacht. Deze kregen we doorgemaild van Loes:

En ja... hier moet je het dan mee doen! Gelukkig had ik gelijk een foto in gedachten die ik wilde scrappen. Een foto die al 6 jaar ligt te wachten... ligt te schreeuwen... om wat mee te doen. En nu heb ik dus eindelijk de foto gebruikt! Zo zie je maar weer, de cropavonden hebben in ieder geval één voordeel!

Het tweede voordeel is dat je nog eens op ideeën gebracht wordt door de servieskast van een ander... Laat het me uitleggen. Zoals je in de sketch kunt zien, wordt er een ronde vorm gebruikt. En we hebben nog niet dé fijne cirkelsnijder gevonden, die dat klusje kan klaren. Dus. Wat doe je dan? Dan ga je gewoon alle keukenkastjes bij langs. Tja, moet Loes ons maar niet in de keuken neerzetten... Op den duur stonden er zoveel borden, schotels, kopjes en schalen op tafel dat Loes bijna geen servies meer in de kastjes had. Toch dapper, drie vrouwen met erg breekbaar spul! En er is gewoon helemaal niks gebroken? Goed van ons hè? We kunnen het wel...

Wat Loes ook kan is ons verbazen. Ze ging rond 21.00 uur ineens praktisch nadenken... Oei... daar moesten we even van bijkomen... Helemaal na de mededeling van Loes dat ze weer in Catootje (hobbywinkel in Delfzijl) is geweest. Ja ja, ze daalt in achting bij mij... (dus ik ga haar niet vertellen dat ik voor mijn huidige grote project daar toch wel goed geslaagd ben... stttt... ons geheimpje!)

Gelukkig wist Carina de aandacht gauw van Loes af te leiden door haar mannetje vast te plakken. En met vast plakken, bedoel ik ook echt VAST plakken! De Tacky Glue had die avond meer weg van een fles siroop, zo werd ermee omgesprongen. Nou ja, Carina weet nu in ieder geval dat haar mannetje nergens meer heen kan. Toch wel de tip van de week, of niet soms?

En zo gingen we verder, met servies en siroop... en kregen we zowaar alle drie de layout af!
Dus... hier zijn ze dan!

Carina

Onze covergirl van de SBM

En de mijne...

Tot gauw!!

12 opmerkingen:

 1. Ik ben wel benieuwd waar het praktisch denken van Loes toe geleid heeft...
  Carina krijgt vast niet elke week een bloemetje vanwege de titel special moments, Wie weet door de mooie ( erg mooie) layout nu wel wat vaker.Die van Loes is gewoon prachtig....En die van Ilse is zo vertederend en lief.
  Jullie hebben weer wat moois neergezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. applaus!!!!! : )

  hahaha je moest ook wel hé nu we morgen alweer aan de gang gaan ; )
  see you

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie werkjes, prachtig gedaan meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige layouts zijn het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een schitterende layouts zijn t geworden!!
  echt heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihihi Je zou inderdaad haast denken dat ik nooit een bloemetje krijg van mijn lieverd, maar niets is minder waar. Dit was een eigen geplukt veldboeket van mijn lief op de morgen van mijn verjaardag tijdens onze reis langs de Moesel. Hij ging er speciaal voor van zijn fiets en op de knietjes in de walkant en dat voor een veldboeket
  Goed gedaan hoor Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook wel heel benieuwd naar het praktisch denken!! Mooie lo's zijn er gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tupperware potten doen het ook goed. En mijn glazen slabak. Hij past net op een scrapvel. Je moet soms vindingrijk zijn he.
  Mooie lo's hebben jullie gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige layout's hebben jullie gemaakt dames

  groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, wat een prachtige layouts! En wat een heerlijk verhaal weer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind jullie verhalen over de crop avonden altijd geweldig. En jullie lo's zijn ook erg mooi.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen