zaterdag 19 juni 2010

It's a boy

Goeiedag allen. Het is weer weekend! Ik hoop dat iedereen een leuk weekend heeft. Ik hoor wel al heel veel mensen die de planning hadden te barbecue├źn dit weekend, maar het weer gooit roet in het eten (nou ja, die woordspeling is niet helemaal zo bedoeld...), maar het is in ieder geval wel heerlijk weer om voetballen te kijken vanmiddag! Of juist het voetballen te ontvluchten en de scrapspullen op te zoeken! Wat je ook gaat doen, ik wens je daar veel plezier bij! Wij gaan vanmiddag met de kids voetballen kijken, dus we hopen ook dat dat een klein feestje gaat worden! We wachten het (met spanning, na de tenenkrommende eerste wedstrijd...) af!

Ondertussen heb ik nog een kaartje te laten zien. Buuf kwam laatst met de vraag of ik een kaart voor haar wilde maken. Haar vriendin was bevallen van een zoon en daar moest natuurlijk een kaartje heen. Ze had een paar wensen voor het kaartje en groot was mijn vreugde toen ze, onder andere, zei dat het kaartje liever geen babyblauw en bloemetjes moest hebben. Het mocht stoer!

Dat laat ik me geen twee keer zeggen *grijns*


Zo, ik ga even mijn zoon redden met een schone broek (we zijn met zindelijkheidstraining bezig en ja... dat gaat soms niet helemaal zoals het moet hihi...) en daarna lekker aan de lunch...

Tot later!

8 opmerkingen:

 1. lekker stoer : )
  een trend die we door gaan zetten hoop ik...............

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker een stoere babykaart, heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie stoere babykaart

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw!!! wat een leuke kaart!

  ik ben je volger geworden!

  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen