dinsdag 20 april 2010

Zo, even onderbreken hier...

Want Loes gaat wel héél erg als een speer, niet? Mensen, wat heeft zij toch weer mooie dingen uit die magische handjes laten komen... Ik word nu wel héél nieuwsgierig naar de nieuwste Scrapbook Magazine!! Jullie ook, toch? Ben zó benieuwd naar Loes haar debuut! Ik moet allemaal verhalen aanhoren van tripjes naar P&P en workshops en natuurlijk de pakketjes die ze mee krijgt... zucht... Laten we zeggen, ik geniet net zo hard mee met al die verhalen! Ik gun het ook niemand meer dan Loes.

Maar goed, het debuut moet nog even wachten. In de tussentijd maak ik even van de gelegenheid gebruik om wat werk van mezelf te showen. Ik geef toe, het zal misschien wat tegenvallen, na al het moois van Loes, maar dan weten jullie in ieder geval dat ik niet helemáál van de aardbodem verdwenen ben, haha!

Allereerst nog bedankt voor de felicitaties. Wij waren 16 april 3 jaar getrouwd. Stelt nog niet zo heel veel voor. Wij hebben meer het feit gevierd dat we 11 april 12,5 jaar bij elkaar waren. Dat klinkt alweer heel anders, of niet soms?

Back to business: Dit kaartje heb ik werkelijk totaal van A tot Z gelift van Kristina. Wij kregen het weekend de stratenmaker over de tuinvloer en juist die dag was mijn buuf/dinnetje jarig. Tja, dat gingen we niet redden. En dat was eigenlijk maar goed ook, want net op het moment dat je denkt een kaart uit je voorraad te kunnen trekken, kom je erachter dat je helemaal geen voorraad hebt! Ai... Dus heb ik om 22.00 uur 's avonds nog een kaartje voor haar zitten maken. Aangezien ik net dat kaartje van Kristina gezien had, was dat een makkie!

Verder heb ik nog wat papier opgemaakt, wat ik bij mijn LO van de laatste crop had gebruikt. Heerlijk papier, ik kan niet anders zeggen. Het is van een merk wat ik niet ken: Quick Quotes Paper, maar het is werkelijk een aanrader. De kleuren zijn geweldig! Ik heb het dus tot het laatste snippertje opgebruikt (en dat doe ik niet gauw!) en deze LO en kaart van gemaakt.


(misschien wel grappig om te vertellen: dat lintje op de kaart is van de lusjes die ik uit een shirtje heb geknipt. Je weet wel, die lusjes die je eigenlijk moet gebruiken, zodat dat ding niet van je hangertje glijdt, maar die je nooit gebruikt en vervolgens 20 keer op een dag weer moet terugstoppen, omdat ze tevoorschijn piepen. Die dus. Die had ik een keer eruit geknipt en even gauw op de tafel gegooid. Toen ik begon met het kaartje wilde ik ze opzij leggen en ik zag dat ze qua kleur eigenlijk wel erbij konden. Zo zie je maar weer dames, niks weggooien hahaha!)

Verder kan ik het niet laten om even wat foto's te showen van ons laatste S.T.A.R. bezoek. Dit is een museumspoorlijn die oude treinen laat rijden van Veendam naar Wildervank (en weer terug...). Die keer dat wij er waren (tweede paasdag) reed hij weer voor het eerst in het seizoen en hadden wij er voor het eerst de diesel voor. (de stoomlocomotief was beschadigd geraakt bij een grote brand in de loods, die rijdt over enkele maanden weer) Needless to say, de kids vonden het weer geweldig!


Zo. Dat was het weer van mij! Morgenavond hebben we weer een crop, dus hopelijk ben ik gauw weer terug!

7 opmerkingen:

 1. De kaart is erg leuk. De lo is een plezier om naar te kijken, je ziet de pret.
  En wat heb je pracht foto's gemaakt bij de trein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je creaties zijn super, Ilse! Mooie lay-out ook zeg! Foto's zijn ook geweldig!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn beidde super ilse!

  enne niet zo overdrijven hoor.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart en bloem. En je lay-out en journaling zijn top. En geweldige foto's....vooral die van Tim met z'n koppie uit de trein. Dat is een lay-out waard.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent goed bezig geweest, leuke kaarten en een prachtige layout. De foto's bij de trein zijn ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat kan jij mooie dingen maken zeg, daar hoef je niet terughoudend over te zijn, hoor! Wat een absoluut prachtige kaart en LO en inderdaad een superpapier! Je bent een goede fotograaf, ik vindt het foto van je zoon en de trein echt een topper. Dat zou een postcard van Hallmark kunnen zijn (of nog beter...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je kaart en de lo zijn weer super. En wat een schitterende foto's van de trein.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen