donderdag 23 augustus 2012

peacefulHallo daar ben ik weer dit keer met een lay-out......
En als ik heel eerlijk ben vind ik dit nog steeds t leukste om te doen! jammer genoeg is de trent hier in nederland steeds minder lootjes en steeds meer home decoratie ik blijf toch hopen dat de lootjes gewoon steeds meer gaan terug komen! en daar ga ik mijn best voor doen door ze lekker hier te showen : ))) en wat maken jullie t liefste?

Het papier is weer van Authentique peaceful nog niet te krijgen in nederland maar volgens mij over twee weekjes bij P&P even de webwinkel in de gaten houden!
En met deze fantastische lijn komt Samantha Wheatley ook een workshop geven op t fairytale event
voor meer info over dit event klik hier ps weet je dat je ook gewoon een dag kan komen???

En dit is 'm dan geworden ik heb de foto bewerkt zodat de kleuren mooi bij de papier lijn passen tja je moet wat als je geen passende foto's bij de hand heb....... eigenlijk doe ik dat steeds vaker doordat ik nu dus eerst t papier heb in plaats van eerst de foto's en daar zoek je dan je papier bij. dus tip van de dag : )

Dit was 'm eerst weer.....

Tot gauw
lfs mij

14 opmerkingen:

 1. Ik vind m zo enorm mooi! Het klopt helemaal!
  Ik maak nog steeds wel lay outs, alleen in fases...soms alleen maar, en dan weer alleen kaarten, en nu dus boekjes, het is maar net waar ik zin in heb. Ik zou echt niet alleen home deco willen maken, ik ben juist gaan scrappen omdat alles kan en mag..en vooral de herinneringen bewaren, soms zegt een foto niet zo veel meer na heel veel jaar, des te leuker is het om er een journaling bij te doen..terug naar je lo, ben er weg van, en ik wil nee moet dit papier hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lootje, Loes!
  Prachtig gedaan, en met heel mooi papier!
  groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Loes ik heb lay outs maken ook ontdekt... hiervoor alleen home deco of kaartjes. Ik vind het nu al verslavend ;0

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi vind ik het Loes, tja..., ik blijf vooralsnog wel hangen in de kaartjes, hoewel andere leuke home deco's ook wel mijn ding zijn heb ik gemerkt, ach, ik denk maar zo, het komt vanzelf wel bovendrijven, voorlopig zijn we gewoon lekker bezig met een hele leuke hobby!, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe mooi deze LO ook geworden is, je overtuigt mij niet. Ik blijf bij de kaartjes en kadootjes.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK vind lay-outs ook nog steeds geweldig om te maken - en ook geweldig om te zien, vooral als ze zo mooi zijn als deze:) Je hebt deze collectie prachtig gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtig lay-out en dat kan natuurlijk ook niet anders als hij door loes gemaakt wordt met dat mooie papierlijn.

  liefs de twins.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo MOOI!! moet ik ook eens proberen foto Lo maken........
  Groetjes, marijke en chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha,ha,ja zo kan het natuurlijk ook,foto aanpassen aan het papier...maar het is een succes geworden,mooie vlakverdeling en papier!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een schitterende lo heb je weer gemaakt.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie LO! Hou wel van dit soort kleuren en wat is er dan mis aan om een mooie foto erbij passend te maken? Leuk die brags; sluiten super aan bij het papier... Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg gaaf, gewoon lekker doorgaan met je Layouts! Vroeger deed ik dit meer, nu heb ik te weinig onderwerpen en maak ik liever kaartjes. Home deco is niet echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Loes, Wat mooi is die layout zeg! En wat een mooi papier. Ben blij dat ik die workshop heb gekozen op de Fairytale. Kom 's morgens bij jou de dubbele fotolijst maken. Heb er zo'n zin in! Ik ben trouwens ook erg van de layouts. Af en toe een miniboekje, maar verder eigenlijk alleen maar layouts. Heb ook zoveel mooie foto's van mijn kindjes liggen om te scrappen. Groetjes, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nóg zo'n mooie LO! Het liefst maak ik ook layouts, soms wat kaartjes en af en toe een mini. Maar geloof toch wel dat mijn hart bij LO's ligt:)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen