donderdag 9 juni 2011

Sorry, namens Loes

Tja, ik moet even ingrijpen hier. Loes heeft jullie namelijk gisteren verteld dat we gingen croppen gister en dus verwachten jullie nu een cropverhaal. Logisch natuurlijk, dat is hét onderdeel waar altijd met smart op gewacht wordt, nietwaar? Daar zijn jullie volger voor geworden (kuch kuch)!

Afijn, alle gekheid op een stokje. Voor een cropverhaal moet er daadwerkelijk gecropt worden. En ja, Loes was er, Carina was er, Ilse was er... maar gecropt werd er niet! Ikzelf was er namelijk pas om half 10 en had geen scrapspul mee, Carina schoot in paniek met inpakken van haar scraptas en na enig inpraten van ons, kwam ook Loes tot het besef dat het helemaal niks meer zou worden die avond.

Dus werd er een hele avond relaxed (nou ja, Loes was nog heel even in paniek, want tja, jullie verwachten een cropverhaal! Ik heb Loes gerust moeten stellen met de belofte dat jullie haar absoluut zullen vergeven, zo lief als jullie zijn. Toch?) gebept, gekletst, gebabbeld en o ja, we hebben ook nog zitten praten. Over van alles en nog wat, maar voornamelijk over geliefde mensen die ons zijn ontvallen. Hier kom ik ter zijner tijd nog op terug.

Maar goed, dan kan ik mooi even deze kans grijpen om nog wat werk en foto's van mij ertussendoor te gooien!

Allereerst twee LO'tjes met hetzelfde papier. Ontzettend leuk papier, maar ik zit me al heel de morgen te verzinnen wat nou het merk en naam is! Als jullie me willen helpen, heul graag! Ik ben weer een jaartje ouder en ga dat merken, vergeet de hele week al de meest domme dingen, haha!
Ook wordt er al een aantal jaar een menwedstrijd georganiseerd door de manege waar ik paardrijles volg, de eerste zaterdag van de maand juni staat dan in het teken van de mensport. Echter kan ik daar door mijn verjaardag nooit bij zijn. Dit jaar toevallig wel! Dus eindelijk maar toch, heb ik het spektakel ook mee kunnen maken. Het is mooi om te zien hoe het evenement groeit en groeit met de jaren. We hebben nu ook voor het tweede jaar een waterhindernis gehad en ja, dat blijft natuurlijk de mooiste. Het was vreselijk zonnig die dag, dus lastig foto's maken, maar ik wil er toch een paar met jullie delen.

De meest fotogenieke combinatie die ik gezien heb die dag
De meest ervaren combinatie die ik gezien heb die dag
En, de meest lieve combinatie die ik gezien heb, all say "awwwwwww"...Nou, dat was het weer even voor mij. Ik ga mijn scrapkamer opruimen, zodat ik daadwerkelijk mee kan croppen de volgende keer en ook zelf wat dingen kan maken en verwerken.


Ik zeg: tot gauw! En, in the meantime, lief zijn voor Loes ;-)


Liefs Ilse

10 opmerkingen:

 1. Nou, je verhaal en lay outs maken veel goed! hihi. en die prachtige foto's natuurlijk.
  En kletsen is toch ook een serieuze zaak? Als het maar leuk was.

  (3 x raden wat ik bij de woordverificatie moest invullen:.... chande ! eerlijk waar) hihi

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel goed alternatief zo'n spannend verhaal :-),je hebt mooie Lo's gemaakt,welk merk papier,dan moet je op een ander wachten,ik weet het niet!
  Een prachtig gezicht die men-foto's,bij ons in de buurt traint een familie met hun span,we krijgen regelmatig een voorproefje!

  Groetjes Ell

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is toch een leuk verhaal geworden hoor. En je lo's zijn erg mooi. Die foto's die je hebt gemaakt zijn super. Misschien leuk om die de volgende keer te gebruiken met croppen.LOL

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, hoe herkenbaar!! Ik kan in gezelschap niets uit mijn handen krijgen, alles gaat scheef en inspiratie is ver weg! Het is veel teveel kwekkerdekwek. Leuk verhaal, mooie foto's en je layouts mogen er zijn, zeg!
  Welk papier: geen idee! ik ben ook niet zo goed daarin.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je verhalen zijn altijd superleuk om te lezen zelfs al hebben jullie niet gecropd.
  Je Lo's zijn erg mooi geworden en ook wij weten de naam van de papierlijn niet. Zelfs de foto's van het mennen zijn super, in ieder geval die laatste wat schattig. Maar is het niet zwaar voor die kleintjes, de kar en die volwassen mensen???

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ilse

  Marjan wist in eens welke lijn het is die jij gebruikt hebt. We hebben hard zitten denken, marjan wist nog precies waar hij gelegen heeft in de winkel bij P&P. Daardoor kwamen we op het merk. Namelijk Bella Boulevard serie Man House

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superlootjes en erg leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nou ik vind het een grof schandaal! ...
  Worden we een beetje afgescheept met wat
  LO tjes...
  *lol*
  Ze zijn wel leuk geworden hoor hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahhha, wat een heerlijk verhaal! Dit is toch ongeveer waar het om gaat.. Een leuk verhaal en daarna nog leuke Lootjes en super foto's!
  Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen