dinsdag 26 april 2011

After-Easter en nog scrapresultatenGoeiemorgen ieder en één! De pasen allemaal een beetje goed doorstaan? Iedereen liggend op het bed vandaag om de broek toch weer dicht te krijgen na al die eieren of viel het mee? Ik had er in ieder geval (deze keer...) geen last van, want ik kwam vrijdagavond ziek thuis en heb bijna de hele zaterdag ook nog op bed gelegen... Gelukkig was het met pasen zelf alweer dragelijk en heb ik van het weer en het gezin kunnen genieten.


Eerste paasdag hebben de kids eieren gezocht in de tuin van mijn ouders. Ik weet niet wie er meer lol hadden, de kids om het zoeken of mijn vader en ik om het verstoppen, hahaha! O heerlijk genieten van het weer en van elkaar, wat wil een mens nog meer? Eh, ja... foto's... Maar die heb ik dus niet... Was blijkbaar nog niet helemaal hersteld, want had fototoestel niet mee en heb er ook totaal niet bij stilgestaan... Zonde he? We gaan volgend jaar gewoon voor de herkansing :) Maar als jullie nog leuke paasfoto's hebben...? Show me! Dan kan ik alvast wat ideetjes opdoen voor volgend jaar, hehehe!

Laat ik jullie nu achter met nog wat werk van mij van hét scrapweekend!


Een heel schattig en leuk "Mercidoosje", die Loes voor ons helemaal had voorgewerkt. We hoefden enkel te knippen, plakken en versieren. Zo hebben we het graag! :)


Een layout van Anne. Dit was de uitdaging van Ingrid: Spring met Bling! (en ik bleef maar springen met de Zva Swirls in mijn handen...) Bloemen zijn bijna allemaal uit de "stash" die Ingrid mee had, de laiverd!
En, mijn persoonlijke favoriet, een "theekaartje". Bedacht door Loes en op zondagochtend nog even helemaal gedaan... (nou ja, behalve de strookjes aan de binnenkant dan, die heb ik er thuis nog opgeplakt, niet verder vertellen!) Knap van ons, hè? Vind ik wel... Ik vind dit mijn favoriet, ten eerste door het papier (helemaal IK gewoon!) en ten tweede door het onwijs lieve theekopje en kannetje... O in love... (enne, zelluf gestempeld he! Voor het eerst 2 stempels over elkaar heen... Ja ik vis naar complimenten...)

Nou, geniet nog even van deze mooie dag zou ik zo zeggen. Dan krijgen we eindelijk een paar dagen slecht weer om de foto's te verwerken die we afgelopen weekend allemaal gemaakt hebben (behalve ik...) en dan hebben we de kaart van de camera weer leeg voor het mooie weer van volgend weekend! Lijkt me een strak plan, wat jullie?


Liefs...

11 opmerkingen:

 1. wat een mooie lo, kaart en mercidoosje heb je gemaakt.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopen dat je weer helemaal opgenknapt bent!!!
  Je kaarten zijn heel mooi...!!

  Groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je prachtige dingen gemaakt!! Zou niet kunnen kiezen want ze zijn stuk voor stuk súper!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn leuke dingen die je gemaakt hebt. En dat kaartje is zeker leuk.

  groetjes de twins.

  hopelijk ben je weer helemaal beter??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn jongste dochter wilde ook nog eieren zoeken (13 jaar) dus had ik de paashaas gevraagd of hij bij ons ook nog even langs wilde komen en ja hoor ze heeft ze allemaal weer gevonden.
  Al je creaties zijn allemaal weer erg mooi geworden.
  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whow, wat een planning voor de komende dagen! Geen regenbui die dat in de war gooit!
  Wat hebben jullie een leuke dingen gemaakt in dat weekend! Super!
  groetjes en geniet van het foto's inplakken al zijn het geen paasfoto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen heb je gemaakt.
  Zit er super uit. Je Lo is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ilse....laat ik beginnen met zeggen...wat kun jij onwijs mooi stempelen! Neemt niet weg dat ik AL je creaties erg leuk geworden vind. Mooi resultaat van een leuk weekend, dubbele prijzen dus! Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je weer zo aan de scrap (en blog) bent Ilse. Mooie dingen heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen