zondag 23 januari 2011

Verzoek om Dierenbescherming!

Ja, ik vond het allemaal reuze best hoor. Komt zo'n lange vent beetje knuffelen en daarna op schoot bij zo'n klein blond ding en voor je het wist lag je in een vreemde mand. Tot zover goed hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik krijg een hoop aandacht, heerlijk vlees en een hoop te slopen...
Alles leuk en aardig, doe hartstikke mijn best hier en tot vandaag had ik het hier best naar mijn zin. Lekker ravotten met die twee blonde minimensen, kroelen met die dikke en vooral veel op schoot bij die lange. Ja, "Top toch?!" hoor ik je denken. Mjah... dat dacht ik ook. Ik dacht het mooi voor mekaar te hebben. Oke, die dikke valt me af en toe lastig met schaar, kam of vies spul wat ik op moet eten (wormen leven alleen in de grond, heb ik haar al een paar keer geprobeerd duidelijk te maken, maar ze luistert niet echt...), maar verder is ze wel oké. Ze brengt me vlees en is daarom dus best oké.

Tot vandaag! Vandaag is ze toch echt te ver gegaan en ik vraag dan ook iedereen om vooral de dierenbescherming te bellen! Die lange staat aan mijn kant, die heeft foto's gemaakt voor bewijsmateriaal! Best een geschikte kerel, die lange...

Zelf heb ik al een foto doorgestuurd naar mijn ex-werknemer, dat ik wel weer terug wil naar mijn moeder. Of mijn huidige werknemers dat echter laten gebeuren... denk het niet! Ze probeerde me net weer om te kopen met vlees namelijk... Ja, túúrlijk heb ik dat opgegeten! Dûh?!! Dat vlees kan er ook niks aan doen, zeg maar en zeg nou zelf, men moet niet verhongeren!
Afijn, hier het bewijsmateriaal...
Foto 1: Hier in mijn volle ornaat. Schandalig! Zie je wel hoe nát ik ben!
Foto 2: een closeup. Ik heb hier mijn best gedaan mijn gevoelens zo duidelijk mogelijk kenbaar te maken...
Foto 3: Hier werd ik tenminste weer bedekt...
Maar goed, nogmaals aan iedereen het dringende verzoek de dierenbescherming te bellen. Zo kan het niet langer!! Want, zeg nou zelf, zo'n (schoon...) schatje als ik verdiend toch een goed huis?

12 opmerkingen:

 1. hahaha... lekker lollig verhaal. Wat blijft het toch een schattig hondje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooooh wat een geweldig verhaal weer, zit hier hardop te lachen,
  Arm droppie wahahaha, tis wel een heel leuk diertje trouwens!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan jij toch een heerlijke stukkies schrijven Ilse!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig geschreven en wat een snoepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super leuk verhaal, we hebben met een brede glimlach, hier en daar hardop gelachen, het verhaal gelezen.

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb gebeld, zijn ze al geweest?
  Opsluiten zo iemand....dat doe je toch geen hond aan!
  Nog even volhouden!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ratje mag wel bij mij komen hoor! Ik heb ook zo´n exemplaar, alleen ietsje ouder. Muchacha is bijna 1 jaar, heeft het ook meestal naar haar zin, maar die borstel en kam!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In eerste instantie was ik geschokt.....maar als ik je zo op de laatste foto zie....kan ik toch niet anders dan concluderen dat je er nog schattiger uitziet na je badje! Volgens mij meent ze het goed met je! X Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah gossie, de arme schat!! Hij heeft zeker iets extra's verdiend :-) Roept trouwens wel herinneringen op aan onze hond vroeger...die keek net zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit schatje heeft het wel heel erg zwaar bij jullie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen