donderdag 23 december 2010

Alfons

Zo. Long time no see, hè? Gelukkig heeft Loes haar Mojo wel weten te houden in de drukke tijd van het jaar. De mijne was totaal verdwenen. Inspiratie? Wasda? Scrappen? Wiez'nmoeder? Vrije tijd? Ga je mond spoelen, joh!

Met het overlijden van één van onze katten (11-11-2010, 18,5 jaar oud geworden) was ook mijn inspiratie overleden. Heb het er érg moeilijk mee gehad, het afscheid en de stilte en vooral de immense leegte die hij achterliet. De drukke tijd direct daarna met de kinderen, school, feesten, ontbijten, vergaderingen, etcetcetc. hielpen ook niet echt mee...

Maarrrr.... zoals altijd gloort er licht in de duisternis (toch verdraaid mooie woordspeling in deze tijd van het jaar, vond ik zelf...) en komt mijn inspiratie langzaam weer terug. Daarvan laat ik later weer wat zien.

De reden dat mijn inspiratie weer terug komt is, onder andere, de aanwezigheid van een wel heel bijzonder wezentje bij ons in huis. De stilte werd ons teveel en we hebben onze (erg langgekoesterde) wens in vervulling laten gaan: We hebben een hondje in huis gehaald! We hebben het er al járen over, maar werk en kinderen gooiden steeds onze plannen omver. Nu is de tijd eindelijk daar gekomen en kwam deze jongeman op ons pad..

Meet Alfons From The House Of Friendship I. Een Chihuahuareutje...

Ik blijf weer lekker foto's maken en ik kan niet wachten tot ik hiervan layoutjes kan gaan maken... Eerst heb ik echter nog altijd een groot project af te maken, daar ben ik weer druk mee bezig, gelukkig! Daarna mag ik met de foto's van Alfons stoeien!
Dus tot gauw!

7 opmerkingen:

 1. Wat naar dat jullie een dierbaar huisgenootje ontnomen is, maar zo te zien hebben jullie er ook iets heel schattigs voor terug gekregen. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! geniet ervan!
  fijne dagen...
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dotje...daar ben je inderdaad meteen weg van!
  De kat is wel oud geworden, maar het is altijd naar als een huisdier/vriend er niet meer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat sneu voor jullie dat een dierbare jullie is ontnomen. Ja het dan erg stil in huis. Vorig jaar dierendag is onze kater overleden en wij hebben in mei dit jaar 2 schitterende ondeugende kittens in huis gekregen. Heerlijk weer dat drukke gedoe.
  Wij wensen jullie veel liefde van jullie alfons.
  fijne feestdagen

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat je behoorlijk van slag was na het overlijden van jullie kat.
  Maar jullie nieuwe huisgenoot is een schatje om te zien. Ik ben benieuwd naar je LO's met Alfons :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Ilse.....(en Loes tuurlijk)
  Wat een geweldig lekker ding ligt daar tussen het roze plusse! Wat een schatje. Verstandig om toch weer een huisdier te nemen je mojo komt nu zeker weer terug. Ik ben benieuwd naar de eerste Layout's.
  Meiden ik wens jullie vanuit Wageningen een hele fijne jaarwisseling XXX Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie kat is jarenlang lid van het gezin geweest en als je die moet laten gaan dan ben je daar natuurlijk wel ondersteboven van. Ik hoop dat jullie met 'The Fonz' weer een hoop dierenplezier gaan beleven. Aan de superleuke foto's te zien lukt dat wel:)

  BeantwoordenVerwijderen