maandag 16 augustus 2010

Texel

Haai die haai, daar zijn we weer eens!

Zo. Even bijkomen hoor! We zijn een paar weken geleden op vakantie geweest en afgelopen weekend naar Texel. Dat is allemaal ontzettend leuk, maar als resultaat weet ik gewoon niet meer waar ik beginnen moet, dus laat ik logisch doen: Ik begin bij het einde... hehehe...

Ik heb even zin om wat foto's van Texel op het scherm te kwakken. Wij waren er nog nooit geweest en kregen vorige week het spontane aanbod om daar een nachtje te slapen. Guido's tante heeft daar een caravan (bij Den Hoorn) en daar mochten wij gebruik van maken. Nu ben ik wel een kampeermiep, dus ik heb me vreselijk vermaakt daar! Nog lang niet alles gezien van het eiland, maar we zijn het er allemaal over eens: Dit gaat een herhaling worden! (en ja, dan hoop ik ook op heen- of terugweg langs dé winkel in Den Helder te gaan natuurlijk.... want daar hadden we nu geen tijd voor -gemaakt-)

(achter Den Hoorn lag een prachtig natuurgebied. De heide was al erg goed op kleur, maar het was zó ontzettend zonnig dat het bleek uitvalt op de foto)


(mijn geweldige kids...met zeiknatte voeten op den duur *grijns*)

(Niet eens in opdracht! Anne schreef uit zichzelf haar naam in het zand. Is ze goed opgevoed of niet? Hahaha!)
(Stoere Tim is minder stoer dan het eruit ziet hoor. De krab is namelijk een beetje dood, hihi. Later zagen we wél een levende krab trouwens! Ik dacht dat 'ie dood was, tot hij ineens bewoog, dus allemaal geroepen en geen tijd om een foto te maken. Was wel héél grappig!)


Vanavond wil ik wat doen aan alle klachten die ik uit de buurt kijg. Het geschreeuw van mijn scrapkamer begint ze nu ietwat de keel uit te hangen, dus het wordt werkelijk hoog tijd dat ik daar wat tijd in ga doorbrengen... Dus dat ga ik vanavond maar eens doen.

Én ik ga stevig balen van het feit dat deze week al het nieuwe MME in de winkel van P&P komt en ik een uitnodiging van Loes om zaterdag mee te gaan, af moest slaan.... grommmm... Maar beware: mijn tijd komt...

Binnenkort kom ik sowieso terug met foto's van onze vakantie én ik hoop dan eindelijk eens wat scrapperigs te laten zien!!

Hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie (gehad) hebben!! Misschien een stomme vraag, maar als je een leuke camping (met te huren -sta-caravans of tenten) weet in Frankrijk.... Of mooie plekken daar... geef het dan effe door! Misschien dat dat de vakantie volgend jaar gaat worden....?

5 opmerkingen:

 1. hahahaha moet je maar geen verjaardag hebben grijnzzzzzzzzz

  enne je foto's zijn weer super : )
  ik heb nu al weer zin in onze volgende crop avond, de foto schreeuwt en mijn papiertjes roepen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug wat is texel een mooi eiland he?
  Wij hebben nog geen vakantie gehad en hebben texel in het vooruitzicht heerlijk hopelijk word het mooi maar nog belangrijker droog weer.

  Ben benieuwd naar je creaties.

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad op Texel. Leuke foto's! Wij hebben deze zomer weer 2 weken op Texel doorgebracht en weer genoten. Zo heerlijk daar!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Ben er zelf al vaak geweest (m'n vader woont er) en het verveelt nooit. Wat betreft je vakantie van volgend jaar....al eens over zuid Spanje gedacht? Volgend jaar staan er namelijk prachtig ingerichtte tenten bij mij op het land...hihi sluikreclame...maar Frankrijk is uiteraard ook prachtig, kwam ik vroeger ook graag. Veel scrapplezier! X Floortje

  BeantwoordenVerwijderen