maandag 29 maart 2010

De rustige crop...

Ja ja, hier is hij al: het cropverslag van afgelopen woensdag!! (goed hè, goed hè??!!)

Dit keer was het een hele enge crop. Het was namelijk doodstil in huize Loes. Ja, dat vind ik eng, want normaal gesproken wordt je door allerlei geluid en mensen begroet. En nu was het alleen een "hoi" van Loes en verder... totale stilte... Ik ging me gelijk afvragen wat er in vredesnaam aan de hand was, maar het was oke: de mannen waren er niet! Dat verklaart een hoop... Carina was er ook niet. Die houdt momenteel verplegend personeel bezig, dus die hopen we de komende crop weer (gezond en wel!!) te verwelkomen! Dus kwam alleen Pris nog. Ook Pris (die later was dan ik deze keer, maar daar kom ik nog op terug) was hoogst verbaasd door de stilte. Ook zij moest toch wel concluderen dat het toch eng was, zo stil.

Maar goed, dat kwam onze creativiteit wel ten goede natuurlijk. Als je niet continu door mannelijke wezens gestoord wordt, kun je lekker opschieten. Nou ja, Loes en ik dan. Pris? Die deed niet mee! Die werd dus direct, on the spot, als lui bestempeld door mij. Ja, eh.... het is nota bene je eigen uitdaging en dan doe je niet mee?? Hier is het laatste woord nog niet over gesproken!

Maar, weer iets wat ten goede komt aan de creativiteit: meer ruimte op tafel (Pris had alleen ruimte nodig voor haar kopje koffie... kom ik ook later op terug) én ik had een notulist deze keer!

O ja, de uitdaging: Gebruik een foto van jou met je liefste (je eigen man dus) en 3 woorden die op jullie van toepassing zijn. Dat was een leuke! (en ook niet zo heel moeilijk deze keer)

De creativiteit werd deze avond maar door twee dingen verstoord. Het eerste was het gebrek aan zoetigheid... ja, je leest het goed, een crop zónder chocola!! Dit gebeurt geen tweede keer meer, kan ik je vertellen! Door een miscommunicatie was het zowel Pris als ikzelf niet duidelijk wie wat zou meenemen en dus hadden we niks. Dikke kans dat we volgende keer met dubbele lekkernijen zitten, haha!

Het tweede was de plotselinge thuiskomst van Bert... en hoe! Ik heb al vaker gezegd dat ik van Bert heel rustig word. Hij is ook altijd de rust zelve. Gebaart rustig, praat rustig, doet rustig. Maar... niet als hij net van Carina terug komt! Blijkbaar haalt die meid het slechtste in hem boven, want mèn... Wat was die man druk!!! Hij hield gewoon geen seconde z'n mond dicht! En dat zijn we van hem natuurlijk niet gewend, dus dat kwam dubbel hard aan... Pris heeft nog geprobeerd hem de mond te snoeren door met George te gaan spelen (en dus dat ding half te slopen, geloof ik) en hem bijna een hartaanval te bezorgen, maar zelfs dat mocht niet baten...

Wat wel een rustig moment bracht, zo aan het einde van de crop, is de bak ijs die hij mee had genomen: Hertog Stroopwafeltjesijs... Dames. Laat mij jullie één ding vertellen: Als je leven je lief is, haal je niet dat ijs in huis. Trust me on this one. Dat ijs is duivels. Het is net autodrop, het zou verboden moeten worden!

Na wat oerkreten van mijn kant (bloem die niet mee wilde werken...) was Loes klaar en moest ik alleen thuis nog even wat letters erop gooien... Wij verklaren de crop deze avond weer voor gesloten!

Loes, met een prachtige foto van Anita Mundt

En ikke, zei de gek

zondag 28 maart 2010

Kaartje.....

Even tussen door een kaartje showen : )
Ik ben natuurlijk met van alles bezig maar dat kan ik niet laten zien.......

Enne het cropverhaal met foto's komt ook binnenkort hoor! Toch Ilse???
Fijn weekend verder en geniet van het mooie weer .......

Leuk dat je weer langs kwam : )
Loes

woensdag 24 maart 2010

scrapbookmagazine 29...


Die komt dit weekend alweer bij de abonnee's in de bus
leuk elke keer weer : ) ben zo benieuwd wat er allemaal weer in staat! al had ik al het een en ander gezien toen ik bij P&P was.
Deze week hoop ik mijn pakketje binnen te krijgen en ga ik aan de gang voor het volgende magazine : ) ik kan me er al helemaal op verheugen
en hebben jullie al gehoord over de komende feestweek bij P &P ???
hier onder in het kort het programma
Van dinsdag 6 tot en met zondag 11 april is het feest!
De hele week vieren we ons 6 jarig bestaan en het feit dat we alweer één jaar in ons nieuwe pand zitten.
We hebben vele gezellige activiteiten en leuke aanbiedingen deze week.

Dinsdag 6 april: Party Kick Off – 6 ingrediënts
15.00 – 16.30 uur en 19.30 – 21.00 uur
€ 9,95 per persoon


Woensdag 7 april: Fotoshoot
13.00 – 20.00 uur (iedere 10 minuten)
€ 24,95 per persoonDonderdag 8 april: Meet & Greet
Spreek gezellig af met je vriendinnen in onze winkel, klets bij onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en doe mee met de gratis make & take!
Inschrijven kan via de mail. Laat ons even weten of je van plan bent met vriendinnen te komen zodat we voldoende lekkers in huis hebben!

Dinsdag, woensdag en donderdag staan we er gekleurd op, daarom ontvangt iedere klant bij besteding vanaf €50,00 een kleurige goodie!

Vrijdag 9 april: Prima Marketing workshop door Tracie Hudson

Zaterdag 10 april: Prima Marketing workshops door Tracie Hudson

Zondag 11 april: Prima Marketing workshops door Tracie Hudson

Vrijdag, zaterdag en zondag ontvangt iedere klant bij besteding vanaf €50,00 aan Prima Marketing producten een Prima mini workshopkit cadeau.
---------------------------------------------------

enne vanavond hebben we weer onze cropavond : )
dus ga maar gauw mijn spullen verzamelen want dat moet nog gebeuren o jee
dus binnenkort vast weer meer

doei mij
Loes

dinsdag 23 maart 2010

Cropfoto's...eindelijk!

Jaaaa, hier zijn ze dan: de foto's van de vorige crop. De uitdaging was: Scrap een foto van jezelf. Gebruik een songtekst voor journaling en maak zelf je eigen koffiefilterbloem, welke uiteraard op je LO te zien is.

Geloof me, hij leek makkelijker dan hij was...

Carina


LoesIlseFoto van Pris volgt nog... kuch ;)

Tot gauw!

zondag 21 maart 2010

Van harte!

Genieten jullie ook zo vreselijk vandaag?! (ho, zei Loes zoiets ook al niet een paar posts terug? Krijg ineens heftig geval van dejavu) Hier zijn we de hele middag zowat buiten geweest. Anne fietst eindelijk zonder zijwieltjes, hiephoihiephoi!! En mijn voortuin ziet er nu ook ietsjes beter uit. En het was heerlijk zitten, zo in de zon. Jas stukje open en kijken wie er als eerste bruin wordt, doe je mee? Hihi, het was in ieder geval heerlijk weer om het hoofd weer een stukje rustiger te maken, dus ik kan er weer even tegen!

Ons nichtje is een paar dagen terug 5 jaar geworden. Voor haar had ik dit kaartje gemaakt.

Foto is niet zo denderend, want toen scheen het zonnetje natuurlijk vooral niet...

Hopelijk heb ik ook gauw de foto's teruggevonden van de laatste crop, want die moet ik ook nog laten zien, hè? Tot gauw!

woensdag 17 maart 2010

Een ziekelijke crop...

En ja, hij was alweer even geleden, maar als ik dat gewoon niet vertel, is het net of ik helemaal bij ben. Toch? Precies!

Jawel, daar ben ik weer. Eindelijk maar toch. Na ziekte en drukte moet ik nu toch wel weer even wat van me laten horen, hè? Ja, ik leef nog en ja, natúúrlijk hebben we afgelopen maand weer gecropt!! Ik was niet helemaal lekker (nee, nu niet allemaal gaan roepen dat jullie dat altijd al wisten! Denk d'rom!!) en dus was ik er niet helemaal bij. Ik kreeg niet alles lekker mee en kon de dames niet van repliek dienen. Hierdoor was het gewoon dus mogelijk dat het eerste KUTwoord al gevallen was, voor ik goed en wel binnen was. "O, ook goedenavond trouwens!"... oftewel: Ilse is "in tha house!"

Ik kreeg misschien niet alles mee, maar wat zeker niet te missen was, was het zingen van Loes. De kids keken MammaMia (de film met Meryl Streep e.a.) en daarbij werden alle ABBA-hits flink meegebruld. Zelfs ik betrapte mezelf op meezingen nadat de ibuprofenshot van Carina begon te werken!

Over Carina gesproken: Die had er wat meer moeite mee vanavond. Ze had moeite met spuiten, kreeg hem niet omhoog en áls ze hem omhoog kreeg moest ze heel hard knijpen om hem omhoog te houden... en dat terwijl Ilse hem niet hard kreeg... (ik zei toch, ik was niet op mijn best!) O en ja, het gaat hier nog steeds over scrappen. Eerlijk waar, ik zweer het. Ik zal de uitdaging verklappen, misschien snap je het dan wat beter: Maak zelf een bloem van koffiefilters en gebruik deze op je LO. Je LO heeft een foto van jezelf met een songtekst als journaling...

Werkelijk, diegene die deze uitdaging verzonnen heeft, mag BLIJ zijn dat ik vergeten ben wie het was!! Deze was pittig! En ja, zelfs het maken van de bloemen viel niet mee dus je kunt wel raden hoe de rest van de LO verliep. Voor mij rampzalig, ik kreeg de LO dan ook niet af die avond (UNICUM!). Carina had echter ook een unicum en heeft ons uitermate verbaasd door daadwerkelijk haar LO af te krijgen én nog als eerste ook!! Carina, bij deze nogmaals: Chapeau!

Dit verdient even alle lof, zeker als je bedenkt dat er ondertussen van alles spoorloos van tafel verdwijnt. Eerst besteden we er niet zo heel veel aandacht aan en denken we dat Pris spoken ziet: "Tuurlijk had jij je ZVA pearls op tafel liggen schat. Nee, natuurlijk geloven we je! We gaan je straks meehelpen zoeken, goed? Laat ons nu eerst maar even met onze LO bezig" (hoor bij alles een moederlijke, berustende toon - op het irritante af, alsof je tegen een kleuter praat, dat toontje) Alle sporen leiden naar Priscilla, maar die ontkent zelf natuurlijk in alle toonaarden... Maar waar bleef alles dan toch?? Want inmiddels begon ook van ons van alles te verdwijnen!

Loes was ondertussen als tweede klaar. Zij zat ook als verst van Pris vandaan en had al haar spullen nog (ja, je leest het goed, ik geef gewoon Pris de schuld dat mijn LO niet wou lukken die avond hehehe) dus dat was puur mazzel. Carina was dus al klaar vóórdat er überhaupt spullen verdwenen...

Na een tijdje besloot ik het toch maar op te geven. Mijn hoofd werkte niet mee en ik zat als een duf konijn te pogen mee te doen. Lukte vrij aardig, zeker toen de hartige hap op tafel kwam (dip met dorito's). Eten brengt altijd het beste in mij naar boven... Ook kwamen ineens alle spullen bij toverslag tevoorschijn toen Pris besloot op te ruimen, dat zal ze nog lang horen denk ik hihi...

En jullie moeten nog heel even geduld hebben voor de foto's. Ik zit momenteel op een andere computer en de foto's... je raadt het al. Die houden jullie dus nog zéker tegoed! Normaal had ik ook geen blogpost gedaan, maar ik vond het ook hoog tijd om iets van me te laten horen. Dus deze keer even zonder, volgende keer maak ik het goed!! (de uitdaging is in ieder geval al wat makkelijker hihi...)

Wederom bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

dinsdag 9 maart 2010

Boys...

Hallo,
Genieten jullie ook zo van het mooie weer..... ook al is het dan nog koud buiten, op de een of andere manier geeft het zonnetje me weer energie!
Ik heb weer heerlijk kunnen scrappen : )
Deze foto is van vorig jaar mei en is genomen door Anita Mundt
Dit keer heb ik een sketch gebruikt van jana eubank


papier basic grey origins,fluwelen bloemen,brads creamotion,transparante knopen/groen touw,zva black crystal swirl,zwart wit rikrak band
stempels back round cirkels van technique tuesday,blaadjes van magnolia,letters van mme lush

Leuk dat je weer langs kwam : )
en geniet van je dag!!!

Loes

woensdag 3 maart 2010

Challenge by lisa johnson


Via het blog van ingrid kwam ik op dit blog en dat leek me wel een keertje leuk, vooral omdat ik eigenlijk nooit zo een kaartje maak.
Dus voor mij een echte challenge : ) nu had ik geen stempel van een bloem dus heb ik het zo maar opgelost.....
Gezellig dat je weer langs kwam...

Loesdinsdag 2 maart 2010

even wat foto's .....

Hallo,

We zijn ook alweer met elkaar aan de crop geweest maar.... Ilse is wat ziekjes dus moeten jullie nog even geduld hebben voor het volgende crop verhaal : ) en natuurlijk onze lootjes....

Maar ik laat even wat foto's zien van de fotoshoot die we zondag's hadden tijdens ons weekendje weg.

even showen hoor.... : )
dit is dus priscilla

en dit ben ik dus... : )

Ik vind dit zelf zo'n mooi foto......
en jawel hier gaat ilse door de bocht.......
Leuk dat je weer even langs kwam.........
Ik hoop gauw weer wat nieuws te laten zien ......

Loes