zaterdag 30 mei 2009

2000...

En nee, ik ga nu niet over het millenium lopen neuzelen. Alhoewel het voor ons wel een beetje zo voelt. 2000 keer is ons blog nu bekeken. Wow. Dat vraagt om een feestje, toch?

Allereerst een applaus voor jullie, dat jullie ons geneuzel blijkbaar toch wel leeswaardig vinden! Toppertjes! We waarderen het echt héél erg. Al 24 volgers! Het is ontzettend leuk om dit voor jullie te doen. We hopen jullie een beetje te amuseren en vooral te inspireren. Misschien is dit ook wel een mooi moment om te vragen wat júllie van ons willen zien. Hebben jullie bepaalde dingen die jullie willen zien? Een kant die we op moeten? Wat we juist wél of juist niet moeten doen of laten zien? Wij zouden graag jullie van dienst willen zijn. Dus als je ideetjes hebt, dingen die wij moeten zien/doen/laten/streepdoorwatnietvantoepassingis, geef vooral een gil!

Zoals ik al eerder had beloofd: bij een feestje horen kadootjes! Dus laat vooral je berichtje achter en zet ons aan het werk. Je hebt tot... laten we zeggen 7 juni, om te reageren en mee te dingen naar het kadootje. Ja, 7 juni is wel een leuke datum...

Ik zou zeggen, tot dan!!
PS. Ja, het cropverhaal moet dus maar even wachten... Helaas helaas, maar ieder excuus voor kadootjes grijpen wij aan, dat snap je wel hè?

donderdag 28 mei 2009

jillibean soup...

Het is al weer een tijdje geleden dat er een nieuw berichtje van ons kwam!
Gisteren hebben we onze cropavond weer gehad en het was weer heeeel gezellig.........
aan Ilse natuurlijk de eer het een en ander hier weer smeuïg neer te zetten toch Ilse?

Maar goed vandaag is er dan eindelijk weer een lo van mijn handjes afgekomen en wel met de geweldige papiertjes van jillibean soup! YAMMIE!
Hier wordt een mens weer blijvan, je knapt er van op, en je scrap mojo is weer helemaal op pijl!
Dus bij deze dan mijn lo
Thanx weer voor het kijken!

zondag 17 mei 2009

Eindelijk...

Deze layout zat in de eerste plaats al een paar weken in mijn hoofd. Toen had ik een begin gemaakt, maar kon ik hem steeds niet afmaken... beeeeetje bij heel klein beetje kwam er steeds een beetje bij. En nu eindelijk.... is hij af!

Dit een layout over mijn droomauto. Ik zag hem een tijdje geleden staan bij de dealer. Vers afgeleverd en blinkend in de zon... Mijn buurvrouw (die altijd met me mee loopt naar school, die is tegenover de dealer) heeft me letterlijk bij de auto weg moeten slepen. Ik was op slag verliefd. Later die week nog eens eromheen. "Heb je dat roze streepje in de bekleding wel gezien???" zei ik smekend tegen iedereen die het maar horen wilde. Oooo zwijmel zwijmel. Inmiddels heb ik er stiekem in de showroom in gezeten en weet ik dat de luxe versie zelfs een miniautosleutelhanger erbij krijgt... *kreun* De eigenaar van de garage kan een glimlach niet meer onderdrukken als ik weer stiekem binnen sluip. Ik heb mezelf voorgenomen: deze auto wordt ooit van mij!!

De tekst komt van een liedje van Katy Perry: if you can afford me. De foto's uit de dealerinfofolder die ik meegepikt.... eh... gekregen heb...

(detail: zelfs in bling is het autootje onweerstaanbaar haha!)

zaterdag 16 mei 2009

An award and upcoming RAK!

Ja, ik weet het. We zijn een Neerlandsch blog, maar de titel typte gewoon absoluut niet lekker in het Neerlandsch... Dus niet verward raken nu, ik ga gewoon verder in ons moedertaaltje!

De titel zegt het dus al, we hebben weer een award (of eigenlijk moet ik nu PRIJS zeggen, hè?) gekregen! Deze keer van Floortje!


Floortje heeft deze award (ahum... prijs) zelf gemaakt! Wat een manier om complimentjes te geven, hè? Daar houden wij van! Heel erg bedankt, Floortje! We zien het als een hele eer om deze award te krijgen!

Ennnn.... Dan staat er nog iets over een RAK (of dus ZEW - zomaar een weggevertje... bekt toch altijd een stuk minder lekker?) in de titel...

Zoals jullie kunnen zien, zitten we al bijna op 2000 bezoekers... Wij zouden wij niet zijn, als wij weer eens een goede reden hebben gevonden voor een klein, bescheiden feestje. Zodra wij op de 2000 bezoekers zitten, gaan wij een blogbericht (ik heb hierop zitten verzinnen, maar ik heb dit woord nederlands verklaard hoor!) openen. Als je daarop reageert, kun je kans maken op een superleuke RAK ... eh... ZEW!

Speaking of (ja eh... enough already!!) ... Suzanne, ik ga vanavond even speuren voor jouw kadootje hoor! Ik had laatst ergens iets gemeld over de bom, maar de explosievenopruimingsdienst (galgje!) is nog niet geweest, dus ik ga vanavond zelf proberen de bom onschadelijk te maken...

Toedels!!

vrijdag 15 mei 2009

thickers en een kaartje.

Het heeft een tijdje geduurd hier bij mij maar eindelijk ben ik dan toch aan het experimenteren gegaan met de thickers en het opruimen daarvan :)

Ik ben de tips gaan uitproberen maar in een doos vliegen de letters er bij mij van af...... met als gevolg dat alles weer door elkaar ligt ...sjucht.
Dat dubbelvouwen was bij mij totaal geen succes, proest, ik ben niet zo heel geduldig met dat soort dingen vrees ik! ik was in staat ze helemaal te gaan verfrommelen(is dit eigenlijk wel een nl woord???)
Enne hoe lief mijn huspuppie ook is hij gaat voor mij geen thickers in de zakjes doen.
Al met al werd het zo een heel thickers avontuur hahaha
Ik heb uiteindelijk een ordner gekocht en van die a4 mapjes bij de Hema met van die klitteband sluiting en daar heb ik ze ingestopt op kleur en lettersoort.

De tip die daar het beste bij in de buurt kwam was volgens mij die van suzanne dus als je mij even een mailtje stuurt of ilse dan kan er rakje naar je toe komen!
en hier dan het resultaat:

Ook ben ik nog aan de gang gegaan met de sketch van cardpatterns, die vond ik zo leuk deze keer!
en dit is 'm dan geworden...
groetjes Loes...

dinsdag 12 mei 2009

Niet schrikken...

Het is Loes haar nieuwe LOOK op rechts!

Wouwza!! Looking good sweetie!
xxx

zaterdag 9 mei 2009

fotoshoot...

hallo, dit keer even een kort berichtje

Gisteren hebben we een fotoshoot gehad met Anita Mundt.
en geloof me het was super! wat hebben we genoten! zelfs de jongens die eerst nog wat aan de knetter waren vonden het leuk, en onze dochter ontpopte zich als een waar fotomodel...
het is een shoot geworden van ons als gezin rondom onze boerderij
en dit was dan de eerste foto of te wel de beruchte sneak peak! want nu moeten we drie weken gaan wachten op de rest van de foto's een heel diepe sjucht! logisch natuurlijk, maar goed geduld komt wat dat soort dingen betreft niet in mijn woordenboek voor.

dag fijn weekend!

donderdag 7 mei 2009

kaartjezo eindelijk ook weer een berichtje van mij :)
op mijn manier heb ik het druk echt druk
maar eigenlijk valt dat ook wel weer mee.....
onze oudste zoon werd 18 jaar deze week en waar blijven die jaren?????
afgelopen zaterdag zijn feestje en warempel wij mochten er ook bij zijn, ach dan denk ik dat ik/wij het zo slecht nog niet doen als ouders, al laten ze je graag anders geloven zo bij tijd en wijle!

maar goed de kids zijn weer aan het werk/stage en naar school dus ik hoop dat we weer in ons ritme terug kunnen komen sjucht want dat is dus wel echt nodig.
zo heb ik dus eigenlijk ook amper wat gedaan op creatief gebied maar heb wel een kaartje in elkaar gefröbeld, het is weer een halve clearcard en dit keer met die supergave transparanten van prima marketing en die vind ik gaaf!

oké dit was het voor het eerst even weer.
en nee we zijn de thickers niet vergeten! binnenkort gaan we laten weten welk systeempje we gaan uit proberen.
enne nog een leuk nieuwtje morgen komt anita mundt hier een foto sessie doen
en natuurlijk zal ik tzt de resultaten laten zien.

daag! leuk dat je weer langs kwam...
Loes

zondag 3 mei 2009

"diversen"

Ja, erg hè? "Diversen". Ik verstuur zo ook wel eens een mail, met als onderwerp "diversen". Gewoon lekker makkelijk, aangezien ik altijd zo vreselijk veel (onzin) te melden heb. Tja, sorry. Maar om nou in één regel al mijn gezwets samen te vatten, gaat gewoon niet altijd lukken. En dan is "diversen" een erg makkelijk woord, wat gelijk de hele lading dekt.

Dus zodoende. "Diversen". Zoals je dus al raadt, heb ik meerdere dingen te melden. Allereerst moesten we even bij komen van het harde werken van de afgelopen cropavond. Ook Loes laat zich namelijk in geen velden of wegen zien, dus ligt het niet aan mij. Laten we dat gelijk even duidelijk maken. En dus lange tijd geen nieuw bericht op ons blog. Het kan zo geschieden. We zullen de frequentie daarvan zoveel mogelijk beperken, beloofd.

Ik ben echter wel druk bezig. Met het "gewone" leven uiteraard, maar ook scrapwaardig ben ik toch wel redelijk actief aan het zijn. Vooral met shoppen, that is. En zo kon het zijn dat ik een tijdje geleden 5 borderponsen tot mijn bezit mocht rekenen. Ja ja, zo heb je er geen en zo heb je er 5. Zomaar. Ik probeerde de postbode er nog van te overtuigen dat dat pakket écht niet van mij was, maar hoe hoog of laag ik ook sprong, hij bleef volhouden dat hij toch écht op dit adres moest zijn. Toen heb ik maar gauw een andere smoes verzonnen en gezegd dat ik voor iemand anders besteld had. Je moet toch wat hè?

Maar enfin, zo had ik ineens wel erg fijn speelmateriaal! Drie (ja, DRIE) Martha Stewart borderponsen en twee (ja, TWEE) Fiskars borderponsen. Leuwk!! En zoooo verslavend. Ben er dus erg druk mee aan het spelen. Het eerste slachtoffers was een clearcard.


(Check dat randje... *zwijmel*)

Verder heb ik een tijd geleden meegedaan aan een swap en het schoot me vanmorgen te binnen dat ik die layouts helemaal niet heb laten zien! Ik kreeg toen 2 hele leuke foto's (trotse mama's kunnen gewoon niet kiezen) van een nog leuker ventje en de opdracht was om hier een layout van te maken van 20x20 cm. Eigenlijk was het de bedoeling om er 1 te maken, maar ja... ik kon het gewoon niet laten en heb de andere foto ook gescrapt.

Hierbij de eerste

(Stoer is 'ie, hè? Lekker bekkie...)

En hier de tweede (een clearlayout is erg lastig te fotograferen...)